Săptămâna decisivă la Dinamo


Este o săptămână aproape decisivă la Dinamo. Mâine, de la ora 12:00 va avea loc o conferință de presă organizată pentru viitorul acestui club.

Dinamo trebuie să o facă rost urgent de 800.000 de euro în această săptămână pentru a începe campionatul în Liga 2. Banii sunt necesari pentru a plătit restanțele către jucători (200.000 de euro), datoriile către terți și alte datorii curente.

Conform informațiilor GSP.ro, roș-albii au nevoie urgentă – în această săptămână! – de suma de 800.000 de euro, datorii ultra-stringente, bani care dacă nu sunt achitați, blochează desfășurarea mai departe a activității la echipă.

Sunt bani pe care Dinamo trebuie să-i facă rost în această săptămână pentru ca activitatea să se reia de lunea viitoare, când este prevăzută reunirea.

Și vara trecută au fost probleme uriașe în timpul verii, când s-a și intrat în insolvență, când transferurile erau blocate, iar situația incertă la club, drept dovadă că Dusan Uhrin a părăsit Dinamo cu cinci zile înaintea primului meci oficial de campionat, sosind Dario Bonetti!

„În primul rând, Dinamo are datorii mari pe care trebuie să le achite. Depinde foarte mult dacă se strânge această sumă. Cred că vor anunța într-o conferință că e nevoie de această sumă.

Oricum, decât să continue astfel, cum au făcut-o în ultimii ani, mai bine o iei de la zero, așa cum a luat-o Rapid, care e un exemplu foarte bun.

Am fost nominalizat la „Sfaturi”, sunt într-un grup de oameni care au reprezentat Dinamo la nivel înalt. Dar mi se pare destul de târziu acum să mai facem ceva. Dacă eram consultați mai devreme, poate nu se mai făceau atâtea transferuri fără rost.”, a declarat Marius Niculae, prezent la Cluj Napoca, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

„Sigur că toată lumea este supărată acum, dar o problemă de genul acesta poate să fie un nou început. Poate fi un moment zero. Încercăm să ne recalibrăm, să reconstruim bugetul în noile condiții. S-a pierdut o sumă mare, cea din drepturile TV. Am speranțe că vom reuși să reglăm situația” – Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar DDinamo

Citește și:

-->
Previous Se cer schimbări majore după o nouă umilinţă
Next Un fost dinamovist aproape de rivali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.