Săptămâna decisivă la Dinamo: „Trebuia pus să semneze”


Dinamo are probleme mari financiare și nimeni nu mai crede în promisiunile lui Cortacero. De altfel, nu prea se mai întrevede nici o soluție concretă de salvare a clubului dacă spaniolul nu cedează acțiunile și nici banii nu intră în club.

Banii oferiți de suporteri n-au ajuns la toți jucătorii și angajații, astfel că dinamoviștii așteaptă o leafă restantă ca să apară duminică la reunire. Cortacero continuă șirul promisiunilor-minciuni!

Dinamoviștii au Sărbători de iarnă gri. Sunt acasă cu familiile, se bucură de aceste zile de relaxare, însă cu banii strânși fiecare cum a putut în carieră. Suporterii DDB au alocat aproximativ 200.000 de euro pentru plata unor restanțe ale grupării, către angajați și către stat, doar că n-a fost de ajuns să achite un salariu întreg dinamoviștilor.

„Suntem mulți care nu am primit. Am înțeles că au fost achitate niște salarii oamenilor care au puțini bani la echipă, la club. Au luat-o în ordine. Aceasta este săptămâna decisivă, dacă nu bagă clubul măcar un salariu, mulți nu vor veni la reunire sau nu se vor antrena la Săftica! Tot sperăm, dar să nu rămânem cu speranța”, au povestit dinamoviștii pentru Gazeta Sporturilor.

Jucătorii au fost informați de un detaliu pe care Pablo Cortacero l-ar fi transmis liderilor DDB săptămâna trecută. „Dacă nu voi aduce mărirea de capital promisă, 5 milioane de euro, nici de data asta, atunci vă cedez vouă toate acțiunile”, așa ar fi zis spaniolul.

Andrei Gerea: „Cortacero nu va aduce bani la Dinamo, nici nu va ceda acțiunile”

„Cel puțin asta s-a vorbit la echipă”, au mărturisit dinamoviștii.

„Probabil, a lansat această idee ca să scape atunci de la înghesuială și să-i mai ducă pe oameni cu vorba. La modul cum acționează, tema lui este falimentarea lui Dinamo! Nici nu va aduce bani, nici nu va ceda acțiunile. Trebuia pus să semneze atunci un act de genul acesta, dacă era să promită că dă acțiunile”, a comentat Andrei Gerea, unul dintre oamenii importanți din proiectul DDB.

Citește și:

Dinamo e la 4 puncte de play-off, dar ”câinii” nu duc lipsă de oferte

Previous Cortacero se întoarce în România. Nouă promisiune referitoare la bani EXCLUSIV
Next Transfer pe axa U Craiova-Dinamo: ”Și-a dat acordul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *