Săptămână decisivă în privința siglei


Dinamo își caută o nouă siglă, în timp ce echipa se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Dusan Uhrin a reînceput de astăzi antrenamentele pentru a pregăti etapa de vineri cu UTA, ultima din play-out, apoi va urma barajul de menținere/promovare din 22/29 mai.

Sportiv, situația alb-roșiilor e mai optimistă după victoria bucureștenilor de la Botoșani, scor 3-2, al treilea succes la rând. În ediția precedentă, pe final de play-out, tehnicianul ceh a condus Dinamo într-o serie de cinci victorii consecutive și o remiză, detaliu ce a făcut ca echipa din Ștefan cel Mare să evite nu doar retrogradarea, ci și dubla de la baraj.

Financiar, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a anunțat că este în discuții avansate cu diverși investitori care să vină la club, explicând pentru GSP.ro săptămâna trecută care este situația angajaților și a jucătorilor în privința salariilor.

Administrativ, este o săptămână foarte importantă în istoria clubului. Nu doar fiindcă sâmbătă Dinamo sărbătorește 74 de ani de existență. ci pentru că va fi aleasă o nouă siglă a echipei, după somația lui Nicolae Badea de a nu mai folosi actuala siglă în scopuri comerciale, împrumutând-o doar pentru competițiile sportive.

Sâmbătă, 14 mai, va fi aleasă noua siglă. Care, conform informațiilor GSP încă de acum câteva săptămâni, va incorpora culorile alb și roșu, precum și litera D stilizată, de văzut care va fi situația „câinilor”.

Până diseară, DDB (acționarul minoritar al grupării), după consultări cu oficialii și câteva glorii ale clubului, are misiunea de a sorta și a alege 5 sigle care vor intra în competiția finală pentru „unica stemă”. Apoi, ele vor fi expuse public de către Dinamo 1948 pe rețelele de socializare și pe site pentru ca suporterii să voteze! Reprezentanții echipei sunt în discuții și cu foste glorii ale clubului care să mediatizeze evenimentul și să se implice activ în proiect.

Comunicat oficial al clubului

Vot public al dinamoviștilor pentru noul logo
Dinamo are nevoie de o nouă imagine și, în același timp, de un nou logo, ales prin implicarea fanilor din țară și din străinătate, a fostelor glorii și, bineînțeles, a suporterilor înscriși în Programul „Doar Dinamo București” (DDB).
Începută luna trecută, pe 20 aprilie, prima fază pentru alegerea noului logo s-a încheiat. Peste 1.000 de propuneri au sosit pe adresa clubului, marketing@dinamo1948.ro, unele sigle venind din Italia, Anglia, Germania, Suedia sau Cipru.
Cele mai interesante cinci modele au fost alese, iar de astăzi începe faza a doua pentru alegerea noului logo!
În faza a doua vor exista cinci comisii de vot pentru alegerea finală a siglei clubului Dinamo 1948 și cel mai votat logo va fi ales câștigător.
Prima comisie de vot va fi a suporterilor. Cele cinci propuneri vor fi votate timp de trei zile, până pe 12 mai (ora 20:00), pe pagina oficială de Facebook a clubului, urmând să primească puncte de la 1 la 5, în funcție de rezultat: poziția 1 (5 puncte), poziția 2 (4 puncte), poziția 3 (3 puncte), poziția 4 (2 puncte), poziția 5 (1 punct).
În această seară, la ora 20:00, pe pagina de Facebook vor fi publicate cele cinci propuneri pentru noul logo, clasamentul fiind decis de numărul de LIKE-uri pentru fiecare dintre sigle.
A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, modul de punctaj va fi același ca la prima comisie.
A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foștii mari jucători și antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele cinci propuneri și punctajul va fi același ca la prima comisie.
A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.
A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie.
Cea mai votată siglă va fi anunțată pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizată și pregătită pentru noul sezon.
Dinamo 1948 le mulțumește public tuturor suporterilor implicați în acest proces de rebranding, agențiilor de creație și legendelor care au scris istoria clubului nostru, cu 34 de trofee în palmares: 18 titluri de campioni ai României, Cupa României (13), Supercupa României (2) și Cupa Ligii (1).
9 mai 2022
Dinamo 1948
Aici e Dinamo!

Citește și:

Norocul de partea unui dinamovist

-->
Previous S-au găsit vinovații: „De acolo a plecat”
Next Decizie inexplicabilă la LPF-ului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.