Săptămâna aceasta se vinde Dinamo. Mutarea spaniolilor EXCLUSIV


Dinamo este mai aproape ca niciodată să fie preluată în sfârșit de către altcineva de la Ionuț Negoiță! Spaniolii sunt convinși să cumpere echipa, dar au amânat negocierile pentru a vedea dacă aceasta rămâne sau nu în Liga 1, pentru că altfel situația s-ar schimba.

Dar ibericilor li s-a transmis clar că formația nu va retrograda. Joi va avea loc la LPF o Adunare Generală în care se va vota să nu retrogradeze nimeni, dar și să mai promoveze două formații din Liga 2. Astfel s-ar ajunge la un campionat tot cu play-off și play-out, dar cu 16 echipe. Primele 6 echipe vor juca în play-off, în timp ce 10 formații se vor duela în play-out. Dinamo dacă ar ajunge pe ultimul loc în play-out, retrogradabil, ar trebui să joace un baraj cu formația de pe locul 3 din Liga a II-a. Cluburile sunt deja înțelese să se voteze acest sistem, rămâne doar ca joi să se facă anunțul oficial.

În aceste condiții, conform informațiilor doardinamo.ro, Jose Melero Marin a transmis partenerilor săi din România că va ajunge mâine împreună cu Pablo Cortacero în România pentru a se purta discuțiile finale și miercuri clubul ar putea să intre în altă eră, cea iberică, după ce s-ar semna actele.

Spaniolii au împrumutat până acum clubul cu 300.000 de euro, dar pentru a putea prelua echipa mai trebuie să prezinte garanții de 3 milioane de euro și să poarte discuțiile și cu suporterii din programul DDB, care ar rămâne oricum și ei cu acțiuni în club, dar rămâne de văzut dacă aceștia vor fi întrebați la fiecare mutare importantă pe care o va face clubul.

Nici Bogdan Bălănescu nu va mai rămâne director general la Dinamo după ce acestuia i s-a cerut demisia în mod oficial de către suporterii echipei. Singurii care l-ar fi putut menține pe Bălănescu în club sunt fanii din Program DDB pentru că ibericii vor să aibă o relație bună cu ei.

Tot din informațiile doardinamo.ro, Cosmin Contra a refuzat să preia echipa odată cu semnarea actelor de către spanioli, chiar dacă el a fost cel care în primă fază le-a propus colaboratorilor săi din trecut de la Getafe să preia Dinamo, un club foarte iubit din România, care este de vânzare. În condițiile astea, ibericii au transmis că vor să aducă un antrenor spaniol la Dinamo pentru a pregăti formația pentru sezonul următor. Acest tehnician va decide și ce jucători va păstra din lotul actual și cine va mai fi adus la echipă pentru a se putea bate din primul an la play-off și la un trofeu în Liga 1.

Citește și:

Mărginean le ia apărarea celor de la Dinamo: ”Nu e cazul”

Previous La Dinamo nu era bun! Aruncat din ”haită”, luat de rivali, i-a adus la un pas de istorie
Next Rednic despre Il Luce: ”Eu nu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *