Șanse mari să se facă astăzi transferul lui Sorescu


Deian Sorescu este aproape de transferul de la Dinamo la Rakow, în Polonia. Impresarii care au adus oferta sunt la București și vor negocia cu președintele Iuliu Mureșan ultimele detalii financiare.

Presa poloneză scria zilele trecute despre interesul celor de la Rakow Czestochowa, locul 3 după 19 etape, pentru Deian Sorescu. S-a trecut la următorul pas. Impresarii care au venit la Dinamo cu oferta, Adrian Ilie și Cristian Cernodolea, sunt la București pentru negocierile finale cu Iuliu Mureșan, președintele „câinilor”.

„Da, suntem la București, dar nu pot da detalii în acest moment. Sunt mai multe oferte”, a spus Adrian Ilie, fostul mare internațional, pentru FANATIK.

Din informațiile aceleiași surse, este vorba de oferta de la Rakow pentru Sorescu. Detaliile vor fi stabilite în cursul după-amiezii, existând șanse mari ca Dinamo să se apropie ca preț de transfer de milionul de euro pe care-l vrea pe golgeterul său.

Rakow e dispusă să mai pluseze la oferta inițială pe care Dinamo o respinsese. FANATIK a aflat că Dinamo ar dori să ajungă cât mai aproape de un milion de euro.

Suma ar fi eșalonată în două părți, Dinamo propunând ca 600.000 de euro să fie plătiți acum, pentru a acoperi nevoile urgente ale clubului, iar restul de 400.000 de euro la vară.

„O să merg cu Adi și cu domnul Becali să discutăm față în față cu Iuliu Mureșan, dar eu cred că până diseară sunt șanse importante ca transferul lui Sorescu să se perfecteze” – Cristi Cernodolea, impresar

Citește și:

Critică implicarea suporterilor în viața clubului Dinamo: ”N-am văzut nicăieri”

-->
Previous Cum se implică Cosmin Moți la Dinamo
Next Mesaj în toiul nopții primit de Zăvăleanu de la Filip

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *