Șanse mari ca Dinamo să joace în Liga Campionilor


-->
Echipa de handbal a lui Dinamo își dorește cu orice preț participarea în Liga Campionilor în acest sezon. În urmă cu 2 sezoane, Dinamo a părăsit competiția neînvinsă, dar nu a fost suficient pentru a primi un wild-card pentru a participa în Liga Campionilor sezonul trecut. Astfel, Dinamo a jucat în EHF, dar motivația nu a mai fost aceeași, mai ales că și fanii au lipsit din tribune din cauza pandemiei.

PPD Zagreb a câștigat un nou titlu în Croația, iar Aalborg, în Danemarca. Asta înseamnă că și-au asigurat prezența și pentru viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Astfel, în acest moment se știu 10 echipe din cele 16 care vor lua startul în sezonul 2021-2022 al întrecerii.

Celelalte opt echipe sunt: FC Barcelona, PSG, Pick ​​Szeged, Vardar Skopje, Vive Kielce, FC Porto, Flensburg și Kiel. Germania este singura echipă care are două echipe calificate. Una a obținut prezența pe baza locului 1 ocupat de Germania în Liga Europeană.

Celelalte 6 echipe vor fi cunoscute în următoarele zile. Azi este termenul limită pentru depunerea dosarelor de participare în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Imediat, o comisie de evaluare va analiza dosarele echipelor care au solicitat wildcard. Printre acestea se regăsește și Dinamo. Sunt și nume grele care au solicitat upgrade de loc în Europa, precum Veszprem, Montpellier, Wisla Plock și Meshkov Brest. Rezultatele vor fi anunțate în zilele următoare, iar în 2 iulie va avea loc și tragerea la sorți.

Michael Wiederer, președintele EHF, a repetat recent că în Liga Campionilor nu vor participa mai mult de două echipe din aceeași țară.

Dinamo l-a prezentat ieri pe Xavier Pascual în funcția de antrenor principal și speră să primească un wildcard, cu care să revină în Liga Campionilor după o pauză de un an.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează. Prima confirmare

Previous Planul incredibil al omului de afaceri care ar vrea să o preia pe Dinamo
Next Un fotbalist s-a despărțit astăzi de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *