Șansă uriașă pentru Dinamo în lupta pentru evitarea retrogradării


Medieșenii vin în ”Groapă” fără antrenor

Șansă uriasă pentru Dinamo înainte de meciul cu Mediaș. Problemele financiare de la Gaz Metan au demolat formația care joacă pe stadionul Transgaz. Echipa din Ardeal va aborda meciul cu Dinamo cu 8 jucători tineri juniori, de 16-17 ani, care au avut evoluții bune în Liga Elitelor U19.

Este vorba despre Erik Grosz, Maxim Cristian, Covaci Răzvan, Domsa Vlad, Tala Gabriel, Ursu Denis, Noian Lucian și Mocan Remus.

Ieri 8 jucători și-au reziliat contractele cu Gaz Metan Mediaș, dar cu o condiție. Fotbaliștii trebuie să facă dovada în termen de 5 zile că au semnat cu o altă echipă. În cazul în care aceștia nu reușesc să-și găsească o altă formație, trebuie să se întoarcă la Mediaș.

Vlad Morar, Răzvan Horj, Răzvan Trif, Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura, Octavian Vâlceanu, Mihai Lixandru și Ioan Filip sunt fotbaliștii care au plecat de la Mediaș. Aceștia au renunțat la toate drepturile financiare pe care le mai aveau de primit numai să scape de la Gaz Metan și să reușească să meargă la o nouă formație unde să-și primească salariile la timp.

Citește și:

Mănăstirea Neamț, considerată ”Ierusalimul ortodoxiei românești”

-->
Previous Iuliu Mureșan a confirmat încă 3 transferuri: "Au semnat"
Next Iuliu Mureșan și-a decis viitorul la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.