Șansa lui Thaer Bawab


Thaer Bawab a fost cel mai nefericit jucător de când a început actualul sezon în tricoul „câinilor”. El a prins doar de trei ori banca de rezerve a echipei din Ștefan cel Mare, cu Juventus București, FC Botoșani și Poli Iași, dar nu are niciun minut jucat.

Cu toate acestea, el nu a avut nimic de comentat chiar dacă a fost singurul jucător care nu a făcut deplasarea la Bilbao. „Nici nu puteam să dorm, pentru că știam că nu depinde de mine”, mărturisea iordanianul într-un interviu exclusiv doardinamo.ro.

El nu a comentat decizia antrenorului, care i-a explicat atunci când au sosit Albin și Salomao că nu se bazează pe serviciile lui. Cu toate acestea, el s-a antrenat, nu l-a vorbit niciodată de rău pe Contra, pe care chiar îl apreciază și și-a așteptat șansa. Care a venit acum!

Albin a plecat după un scandal bine-cunoscut și până în acest moment nu a venit nimeni să-l înlocuiască. Iar Salomao este ușor accidentat. Așa că cel mai probabil Bawab va intra pe teren pentru prima dată în acest sezon, cel mai probabil din postura de rezervă.

Citește și:

EXCLUSIV Doi titulari, indisponibili cu Sepsi Sfântu Gheorghe

-->
Previous EXCLUSIV Doi titulari, indisponibili cu Sepsi Sfântu Gheorghe
Next Soarta lui Rotariu se decide zilele acestea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *