Șansa lui Mihaiu și cum i-a răsplătit încrederea lui Dusan Uhrin


Andreas Mihaiu este unul dintre fotbaliștii care nu prea au avut șansa să demonstreze ceva de când Dusan Uhrin a venit antrenor. Deși mijlocașul de 21 de ani este unul dintre cei mai talentați fotbaliști crescuți în curtea ”câinilor”, el numai jucase niciun minut pentru Dinamo de la meciul din tur cu Chindia Târgoviște, primul meci pe bancă a antrenorului ceh.

Atunci Andreas Mihaiu a evoluat 62 de minute, după care a fost schimbat de Dan Nistor, fiind primul meci al ”căpitanului” în actualul sezon la Dinamo. Liderul ”câinilor” intra pentru prima dată după o accidentare suferită la Săftica într-un amical care s-a disputat cu câteva zile înainte de începerea campionatului.

Dusan Uhrin n-a fost prea mulțumit de cum s-a prezentat Mihaiu în acel meci, având în vedere că tânărul mijlocaș n-a mai prins decât o singură dată banca de rezerve, în Dinamo-Hermannstadt, 3-0, fără niciun minut jucat.

Doardinamo.ro v-a informat că Andreas Mihaiu va juca în cazul în care lucrurile vor merge bine pentru ”câini”, așa că mijlocașul a intrat la 3-1 pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Previous Produs 100% Dusan Uhrin. Cum a reușit cehul să revigoreze Dinamo: ”Vreau să mulțumesc”
Next Jucătorii de la Dinamo pot deveni liberi. Anunțul AFAN: ”Am vorbit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *