Sancțiuni dure pentru ieșeni după meciul cu Dinamo


Ieșenii nu scapă fără sancțiuni după meciul din Ștefan cel Mare. Pot spune că au plecat și bătuți, și cu banii luați. Și asta din cauza tensiunilor din timpul partidei. Ionuț Cioinac a fost eliminat de arbitrul Sebastian Colţescu după un penalty acordat lui Dinamo. Nu faultul a fost motivul ”roşului”, ci cuvintele grele aruncate la adresa centralului!

„În momentul în care i-am dat cartonaşul galben jucătorului Mihalache, Ionuţ Cioinac a început să ţipe pe teren «Hai, bă, să sărim toţi pe el să vedem dacă ne dă galben la toţi!». În acel moment i-am dat cartonaşul galben jucătorului de la Iaşi, iar el a început să-mi adreseze cuvinte jignitoare:

«Băi nesimţitule, băi jegosule, ce faci tu, bă, aici?». Atunci l-am eliminat, dar a refuzat să părăsească terenul, continuând să înjure şi să ameninţe. După ce i-am indicat de mai multe ori să părăsească terenul, am ridicat mâna arătând trei minute în care trebuie să iasă de pe suprafaţa de joc”, scrie în raportul transmis la FRF de Sebastian Colțescu.

Și Trică a plecat ”coafat” din Ștefan cel Mare. Supărat că arbitrul a eliminat doi jucători de la Iaşi, el a traversat terenul în timpul meciului şi s-a dus la vestiare.

Comisia de Disciplină a analizat toate imaginile din Ştefan cel Mare şi a decis următoarele:

– jucătorul Ionuţ Cioinac a primit patru etape de suspendare şi a fost amendat cu 5.000 de lei,
– secundul Trică a fost suspendat trei meciuri şi e obligat să plătească 4.000 de lei.

-->
Previous ”Câinii mici” au bătut iar la scor în campionat. Rezultatele juniorilor
Next EXCLUSIV Veste EXCELENTĂ pentru dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *