Salvarea lui Dinamo poate veni de la ruși


Dinamo are nevoie de bani ca de aer pentru a nu intra în faliment după anunțul lui Ionuț Negoiță că nu mai bagă niciun ban la echipă. Și cum bugetul de salarii este de aproximativ 160.000 de euro lunar, echipa poate ajunge într-o situație periculoasă, așa cum a spus patronul de la Rin.

Totuși, salvarea ”câinilor” poate veni de la ruși. Ionuț Nedelecearu, în prezent la UFA, este dorit de mai multe formații de top din Europa, iar dinamoviștii au 15% dintr-un eventual transfer. Și cum el nu va fi cedat pe mai puțin de 4 milioane de euro, s-ar întoarce 600.000 în conturile formației din Ștefan cel Mare.

”A avut oferte în vară, dar nu am ajuns la o înţelegere cu clubul lui. Au cerut mult, în jur de 4 milioane de euro. Vă zic în premieră, cel mai aproape de transfer a fost Fulham, care voia un împrumut cu opţiune de transfer definitiv. Încă suntem într-un contact cu cei de la Fulham, pista nu e picată. Au fost discuţii şi din Franţa. Sper că transferul lui să fie primul pe care îl facem în iarnă”, a spus impresarul Dragoş Sîrbu, la GSP Live.

Citește și:

Primul jucător care se revoltă de situația clubului: ”Să facă ceva domnul Burleanu”

Previous Conducerea i-a decis soarta lui Sebi Moga
Next Mutare iminentă în iarnă de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *