Salvarea lui Dinamo e una singură


-->

Dinamo nu reușește încă să rezolve problemele financiare, cu doar câteva zile înaintea reluării meciurilor din Liga 2. Președintele DDB nu are încredere în promisiunile lui Dorin Șerdean și spune că salvarea poate veni doar de la fani.

Vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către Pablo Cortacero a dinamitat clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Dinamo a ajuns în Liga 2, Cortacero i-a dat acțiunile lui Șerdean, acesta nu aduce bani în club, astfel că toate eforturile sunt făcute de cei din Programul Doar Dinamo București.

Președintele Eduard Galan nu mai crede în promisiuni. „Noi mai avem și problema asta: suntem specialiști în toate. Știm de la fizica atomică până la medicină. Am încredere că problemele se vor rezolva. Noi trebuie să ne facem partea noastră. Noi suntem singura soluție și singura variantă certă. Pot veni prinți pe cămile și pe cai, zvonuri și discuții vor fi. Singura certitudine suntem noi. Noi trebuie să găsim soluții și să ducem Dinamo mai departe”, a explicat Galan în emisiunea Dinamo 7/9.

Pe lângă lipsa banilor, una din problemele acestui început de an a fost și duelul dintre Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob, oamenii care trebuie să scoată clubul din impasul financiar existent. Cei doi s-au contrat pe tema planului de reorganizare, respins de judecători. „Lucrurile funcționează bine sau cel puțin în limite normale. Nu văd nicio divergență sau altceva care să afecteze funcționarea clubului. Luna ianuarie a fost specială. A fost o luna grea. Fară meciuri, fară evenimente sportive, tensiunea a fost maximă. Dar nu îmi fac nicio grijă că nu pot colabora. E și normal să nu mai fie așa, până la urmă tragem toți la aceeași căruță. Trebuie să avem încredere și atunci când ni se cere ajutorul, să intervenim. Dar fiecare să își facă treaba”, a completat Galan.

Citește și

Cum vede Uhrin pe Dinamo înapoi în Liga 1: ”Muncă și seriozitate”

 

 

 

Previous Un nou fotbalist dat afară
Next Veste bună pentru Dinamo. Fanii se vor bucura

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *