Salvarea de la retrogradare sau dezastrul


Helmut Duckadam (63 de ani), fost mare portar al României, crede că Dinamo e condamnată sâ câștige barajul pentru menținerea în Liga 1.

Deoarece, în opinia lui Duckadam, viitorul actualei echipe din Ștefan cel Mare depinde de acest meci. În cazul unui eventual eșec, fostul mare goalkeeper al rivalei din Ghencea susține că Dinamo se va desființa.

Barajul va fi, practic, decisiv pentru existența acestui club. Dacă va trece de baraj, va supraviețui. Dacă pierde, se va desființa”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Ce spune Dănciulescu

„E o presiune uriașă, a fost și în trecut, acum doi ani, cu pandemia, când s-au făcut 16 echipe. Anul trecut, la fel, început catastrofal, echipa s-a salvat pe final. Dinamo e favorită la baraj, nu ar trebui să aibă probleme cu U Cluj, dar nu știi ce se întâmplă într-o dublă manșă.

Primul meci se joacă la Cluj, poate U prinde o zi de grație și câștigă 2-0, dar la cum am văzut echipa în ultimele etape, o consider favorită pe Dinamo la baraj”, a adăugat și Ionel Dănciulescu, potrivit aceleiași surse.

Ce a declarat Răuță

„Cred că am fi meritat mai mult astăzi. UTA a dat gol la primul șut pe poartă, noi am avut 3-4 oportunități mari de a marca în prima repriză. Ne gândim la baraj, până la urmă jucăm soarta clubului, soarta noastră. Știm că ne așteaptă o dublă grea.

Este cel mai greu moment pentru acest club, dacă mergem la baraj. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Cred că nu vom avea probleme în dublă manșă, dacă vom fi toți 100% din punct de vedere fizic. Nu contează cu cine jucăm la baraj.

Suntem Dinamo, nu avem voie să pierdem barajul. Da, se joacă și viitorul clubului, dacă vom retrograda va fi foarte greu să mai continue clubul. Dar știu ce putere avem și nu cred că merităm locul de baraj.

Nu i-am băgat în seamă pe suporterii de la Steaua. Îi invit să-și vadă de echipa lor, sunt la Liga 2, întâi să promoveze și după aia să stea de vorbă cu noi. Sunt la Liga 2, n-avem ce discuta cu ei”, a spus Alexandru Răuță.

Citește și:

Noaptea Muzeelor 2022. Ce poți vizita gratuit în Capitală și în împrejurimi

Previous Dănciulescu: „Ce siguranță au jucătorii?”
Next OFICIAL Aceasta este noua siglă a lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *