Salomao n-a semnat încă. De ce ezită fostul dinamovist


-->
Diego Salomao n-a semnat încă cu FCSB, chiar dacă Gigi Becali a anunțat că ar fi ajuns la o înțelegere și este deja un contract trimis pe mail cu semnătura acestuia. Se pare că fostul dinamovist ezită din cauza salariului, dar și deoarece este convins că dacă va veni la rivala de moarte a câinilor suporterii echipei din Ștefan cel Mare nu-l vor ierta și măcar să se merite din punct de vedere financiar o eventuală ”trădare”.

FCSB i-a transmis o primă ofertă de 15.500 de euro jucătorului, dar pe care acesta a refuzat-o. Apoi, roș-albaștrii i-au făcut o nouă ofertă, de 18.000 de euro, dar și de această dată ar fi ezitat. Iar Gigi Becali se pare că nu-l va mai aștepta prea mult și a micșorat și oferta. Acesta are un ultimatum să dea un răspuns, iar salariul final va fi de 16.000 de euro pe lună.

Salomao și-ar fi dorit să se întoarcă la Dinamo, unde s-a simțit foarte bine, dar nimeni din conducerea ”câinilor” nu l-a contactat pentru un eventual transfer din cauza pretențiilor salariale ale portughezului.

Citește și:

Prestige Deluxe Aquapark, hotelul perfect la mare, aproape de casă

Previous Echipa probabilă și cotele pentru Viitorul-Dinamo
Next ULTIMA ORĂ Când va reveni Dan Nistor. Se descurcă Dinamo fără căpitan?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *