Salomao despre fani: ”Mi s-a făcut pielea de găină.” Ce cântec i-a compus galeria!


Mijlocașul lui Dinamo venit în această vară, Diogo Salomao, a avut un debut foarte bun la echipa din Ștefan cel Mare. Așa că el a vorbit despre partida cu Juventus București pe care Dinamo a câștigat-o la Ploiești cu 3-0.

”Eram foarte nerăbdători să jucăm prima partidă din Liga 1 și ne-au ieșit lucrurile destul de bine. La început eram puțin nervoși, asta a fost vizibil deoarece ne doream să îi dominăm și să controlăm jocul dar în repriza a doua am fost mult mai buni, ne-a ieșit jocul. Am marcat în total trei goluri și asta ne dă încredere”, a declarat Salomao.

Fotbalistul care are dublă cetățenie, portugheză și de Guineea Bissau, povestește ce a simțit la primul contact cu suporterii care i-au făcut și un cântec: ”Să mergem cu toții la Bilbao/ Să-l vedem pe Salomao”.

”Mi s-a făcut pielea de găină când am văzut ce galerie frumoasă are Dinamo și când îi ascultam în timpul meciului. Este o galerie incredibilă care face o atmosferă foarte bună și sunt foarte fericit.

N-am vorbit cu suporterii, doar i-am salutat la finalul partidei. Nu am înțeles ce mi-au cântat în timpul meciului, știu că au spus numele meu. În vestiar mi-au spus jucătorii că e ceva legat de Bilbao și asta contează foarte mult pentru mine că mă susțin din primele zile. Vă dați seama că sunt foarte fericit. Mi-au spus colegii cum trebuia să salut galeria pentru că evident că nu știam. Nu știu nimic despre Steaua”, a declarat mijlocașul portughez.

Salomao a vorbit și despre dubla pe care Dinamo o va juca împotriva lui Athletic Bilbao în turul III preliminar al Europa League.

”O partidă foarte dificilă cea cu Bilbao, au mulți ani jucătorii de acolo de când evoluează împreună, se cunosc, au o echipă foarte stabilă și cu multă experiență în competițiile europene. Nu va fi ușor așa că vom da tot ce e mai bun din noi pentru a putea înfrunta această partidă și să ne calificăm”, a încheiat el.

Citește și:

Steliano Filip, în atenția lui Dinamo Kiev. Când ar putea pleca.

 

-->
Previous Steliano Filip, în atenția lui Dinamo Kiev. Când ar putea pleca.
Next Meciul lui Dinamo cu Viitorul cu șanse mari să fie amânat. Vezi de ce

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *