Șah mat pentru Cortacero și trupa lui Exclusiv


Dorin Șerdean e istorie pentru Dinamo după ce astăzi i-a fost desfăcut contractul de muncă pe care și l-a făcut în vară, fiind investit atunci în funcția de președinte al clubului. Motivul oficial a fost că nu a venit la serviciu, dar cel real este că acesta plănuia să redirecționeze o parte din banii din drepturile TV către Cortacero, avocați și trupa pe care spaniolul o aduse în România. Și evident, către el însuși.

Aproximativ 400.000 de mii de euro trebuie să intre în conturile grupării din Ștefan cel Mare vineri sau cel târziu săptămâna viitoare. Din acești bani Cortacero plănuia prin Dorin Șerdean, singurul din trupa lui care a rămas în România și care are încă drept de semnătură în relația cu banca, să-și plătească ei între ei salariile, cum a făcut-o și în luna octombrie.

Dar prin mutarea de astăzi, chiar dacă rămâne deocamdată cu drept de semnătură în bancă, Șerdean nu mai poate lua nicio decizie în numele clubului și astfel nu poate face nici lipsa de plată către angajați pentru că ar fi ilegal. Șah mat cum se spune pentru ardelean și spanioli.

Citește și:

Finul despre naș: ”Eu așa simt! Îmi dă acest sentiment”

Previous Nicolae Badea a sunat un jucător să vină la Dinamo
Next Al doilea transfer a semnat. Va avea numărul 10

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *