Săgeți către Rednic! Ce mesaj a transmis Prunea la plecarea spre Spania


La plecarea din țară spre Spania, managerul general Florin Prunea a dat detalii despre transferurile pe care vrea să le facă Dinamo în viitorul apropiat. Conducătorul ”câinilor” a transmis și-un mesaj suporterilor, iar cu această ocazie a trimis săgeți către cei ce au fost înaintea lui la echipă, inclusiv către Mircea Rednic.

„Pe 28 iunie e țintarul Ligii 1, apoi vom vedea cu cine ne duelăm. Suntem în tratative cu mai mulți jucători, avansate. Nu intrăm în licitații! Am preluat un club curat și vreau să-l păstrez curat financiar. Acum e perioada în care se vorbește mult, se fac licitații, impresarii își fac reclamă peste tot, citesc și multe nume care nu au nimic în comun cu Dinamo.

Reda Jaadi și Papazoglou sunt pe lista de transferuri. Când vor fi oferte, ne punem la masa tratativelor și vedem. Au rămas acasă, se pregătesc în condiții normale, regulamentare. Suntem deschiși la discuții.

Am adus jucători buni, pe care-i cunoaștem, care au jucat la un nivel bun, rămâne să închidem curând toate tratativele. Prețurile sunt mari. Iar cluburile mai mici profită. Vom lua exact ce ne dorim, dar și la prețuri conforme cu realitatea. Unii mai sunt și prin vacanțe, alții au mai fost la loturile naționale sau au terminat târziu campionatul. Mai avem nevoie de 4-5 jucători pe toate posturile.
Meciuri amicale puternice, cu Kilmarnock, cu Linfield, cu Wigan, încercăm să găsim și-al patrulea adversar.

Suporterii trebuie să înțeleagă că Neagoe este și va rămâne antrenorul echipei. Avem încredere în el, a dovedit că a făcut performanță la un nivel destul de mare și merită să fie aici. Cu fanii am mai discutat, ușa mea este deschisă, eu nu le cer să aibă răbdare. E clar că nu avem voie să ratăm play-off-ul, acesta e obiectivul. Titlul și bazaconiile astea care se vorbeau să le lăsăm deoparte, astea sunt aberații! Trebuie să intrăm în play-off și apoi vedem mai departe”.

Citește și:

Unul s-a dus! N-a vrut să fie ”câine”, a semnat tot în Liga 1

-->
Previous Eugen Neagoe, primele declarații la Dinamo
Next Unul s-a dus! N-a vrut să fie ”câine”, a semnat tot în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *