Sacrificiile dinamoviștilor pentru promovare


-->

Dinamo a ajuns în Superliga României după dubla de baraj cu FC Argeș. Acum, ies la iveală detalii aproape șocante despre modul în care s-au sacrificat băieții lui Ovidiu Burcă pentru promovare. Cazul lui Bordușanu este incredibil.

Ovidiu Burcă a reușit cumva să facă posibil miracolul promovării după un singur an de infern în Liga 2. A reușit să-și motiveze jucătorii și a stat alături de ei chiar și în momentele grele. Un astfel de moment a fost în octombrie, când Antonio Bordușanu a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și menisc. Recuperarea a durat luni de zile, iar Bordușanu a strâns din dinți. A tras de el în sala de forță și a revenit, mai întâi la juniori, apoi la echipa mare.

A ținut neapărat să joace și la Galați, un meci esențial pentru viitorul lui Dinamo. „După încălzire, a intrat în vestiar și am văzut că șchiopătează. A intrat în cabinetul medical și după am aflat că le-a cerut acestora un bandaj prin care să-i fixeze genunchiul. L-am întrebat, n-am vrut să creez panică, dar mi-am dat că ceva nu e în regulă, iar doctorii mi-au confirmat. Mi-au spus că i s-a blocat genunchiul, că i se mai întâmplă, dar că e ok. L-am simțit că nu e în regulă! A jucat 85 de minute. N-a dat gol, dar a avut o ocazie și a dat un assist. Prin minutul 80, a venit la mine și mi-a zis „Vă rog frumos, nu mă schimbați!” El, practic, s-a târât într-un picior în acel meci. A doua zi, când s-a răcit, genunchiul era absolut blocat. S-a făcut un RMN de control, meniscul era rupt”, a dezvăluit Burcă pentru Prosport.

Un alt jucător care a jucat accidentat a fost Neluț Roșu. S-a întâmplat la returul cu FC Argeș. „Este o mândrie să văd până la ce nivel pot să ajungă cu sacrificiul acești jucători. Am fost mândru de ei. Neluț Roșu a jucat cu fractură de piramidă nazală la ultimul meci, cu FC Argeș, la Mioveni, pentru a nu-i fi afectat randamentul”, a completat Burcă.

Citește și

Se desparte de Craiova și semnează cu Dinamo?! Primele detalii

 

 

Previous "Am promovat datorită lor"
Next Dinamoviștii cer întăriri. Ce spune Patriche

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *