Sabău nu o vede favorită pe Dinamo


Dinamo este considerată favorită în barajul cu Universitatea Cluj, dar Ioan Ovidiu Sabău crede că dubla manșă va fi echilibrată. Fostul mare internațional român susține că ardelenii vor fi mult mai motivați, spre deosebire de „câini”.

Prima manșă dintre Universitatea și Dinamo se va juca la Cluj-Napoca, iar returul este programat în „Ștefan cel Mare”.

Ioan Ovidiu Sabău este convins că stadionul va fi plin la Cluj-Napoca, iar spectacolul din tribune nu va lipsi la barajul dintre Universitatea și Dinamo.

„Eu nu văd Dinamo favorită. Sunt convins că vor fi meciuri echilibrate. Cred că cei de la U Cluj vor fi mai motivați decât cei de la Dinamo. Sunt mult mai legați de ceea ce înseamnă obiectiv. Din punct de vedere financiar n-au avut nicio problemă, au stabilitate, siguranța viitorului. Au fost respectați. Dincolo, la Dinamo, nu știu câtă motivație mai au jucătorii, când nu știu dacă vor mai rămâne. Asta ar fi logic.

E adevărat, la U Cluj lucrurile nu au mai funcționat în ultima perioadă. Toată lumea se aștepta să promoveze direct, mai ales după cele două victorii cu Chiajna și cu Petrolul, în care echipa a jucat foarte bine. Important este ca Lincar și jucătorii să creadă în șansele de promovare, să lupte pentru asta. Va conta mult starea de spirit de la ora meciurilor, forma sportivă, dar și norocul. Clar, publicul va umple stadionul la Cluj. Va fi spectacol în tribune, mai ales că galeriile celor două echipe sunt înfrățite”, a spus Sabău, conform GSP.

Citește și:

Cu cine atacă U Cluj pe Dinamo

-->
Previous Interviu cu Uhrin înaintea barajului
Next Declarațiile jucătorilor despre baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.