Să râdem, că tot e week-end: „Rednic se ascunde mereu după fusta altuia”


Ce lucruri negative se mai pot întâmpla în 2018? Primăvara a fost de play-out, toamna obligă „haita” să scape de locul 12, de baraj. Nici cei ce s-au ocupat de Dinamo în ultima perioadă sau măcar au fost la club nu sunt într-o formă mai strălucită.

Într-o intervenție la Digi Sport, Dănuț Lupu a fost acid, dar și misterios, încheiind pe un ton amuzant: „E o situație penibilă, dar nu sunt de vină jucătorii. De vină e cine i-a adus. Lăsați-mă să cred că nu Bratu a fost cel care a decis să-i aducă. Dacă eram în locul domnului David, încercam pur și simplu să joc cu acei copii de la Dinamo.

Stau și mă gândesc: Mircea Rednic încearcă să aducă jucători, dar va aduce doar jucători liberi, cărora le va trebui o lună-două să se acomodeze. Până atunci, se termină campionatul. Tare mi-e frică că Rednic va pleca în vară. Mi-e greu să cred că Dinamo va prinde play-off-ul, are un program foarte greu.

Rednic e un antrenor extraordinar de bun, dar se ascunde mereu după fusta altuia. Nu știa ce jucători sunt la Dinamo? Când a venit, erau buni, iar acum nu mai sunt buni jucătorii?”.

Citește și:

Cu cine a ajuns Dinamo să se lupte pentru jucători! Culmea decăderii

Previous Gicu Grozav contraatacă! Mesaje dure către conducere și ce le transmite fanilor
Next Gimnastele de la Dinamo se întorc cu multe medalii din Moldova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *