Să fie semn că vine la Dinamo?


Dinamo duce lipsa unui președinte, dar Ionuț Negoiță nu este convins că este o idee bună să aducă pe cineva doar de imagine. Vrea unul care să se implice la echipă, să găsească jucători de viitor care să crească la Dinamo, să aducă un adevărat plus la echipa. Astfel, el s-a îndreptat către Cornel Sfaițer, și asta a creat un scandal la Botoșani după ce patronul de acolo, Valeriu Iftimie, a ironizat această mutare.

“Nu poate fi nicio ruptura intre doi prieteni care au muncit sau muncesc pentru FC Botosani. Am invatat de la Cornel de-a lungul timpului, el a invatat de la mine, am fost amandoi si suntem in continuare impreuna in orice tip de situatie. Fereasca Dumnezeu sa fie vreun scurtcircuit care sa creeze la Botosani o neintelegere intre mine si Cornel. Am vorbit cu el si ieri, si azi si cu siguranta o rezolvam. E adevarat ca avand in vedere pozitia in care suntem multi ar vrea sa ne puna piedici: Scandal la Botosani! Scandal la Botosani! Stati linstiti, nu e niciun scandal la Botosani! E adevarat ca l-am vazut pe Cornel putin afectat, putin trist, dar nu are de ce sa fie pentru ca nu poate fi niciun fel de alta problema. Cornel este prietenul nostru, a muncit foarte mult, are valoare adaugata, este un om extraordinar, un camarad exceptional, stie foarte mult fotbal, avem nevoie de el la Botosani.

In ceea ce priveste felul in care s-a tratat cazul Dinamo, Cornel trebuia sa spuna foarte clar ca el nu este presedinte de club. El nu are meseria de presedinte de club. El a facut la Botosani meseria asta, a ocupat functia asta din placere, din respect si dragoste pentru fotbal botosanean. Eu am spus ca el e liber, nu eu raspund ce face Cornel pentru ca el nu are angajament cu noi, dar nu poate fi vorba sa plece de la noi. Am vazut ca s-a suparat un pic, am sa mai vorbesc cu el. Am fost un pic ironic la un moment dat dar am fost luat de val si pentru asta imi pare rau, dar Cornel e prietenul meu si sunt convins ca ne intelegem. Muncim ca pana acum, numai ca de foarte multe ori sentimentul care s-a creat e ca dansul duce clubul in spate, nu e asa”, a spus Iftimie la Fanatik.

Patronul de la FC Botosani a mai precizat:

”Intrebarile celor de la Digi erau un pic ciudate, nu am fost nici eu atent. Vorbeau de cooperativa, de Dinamo, de nu stiu ce si am spus: domnule, hai sa fim seriosi. Bine, Cornel tine cu Dinamo! Foarte bine! Dar el este un caracter deosebit, nu face el jocurile lui Dinamo, Fereasca Dumnezeu! El trebuia sa spuna sunt dinamovist, dar nu sunt presedinte. Eu nu sunt ca oricare alt presedinte sa iau bani din fotbal. Eu am adus bani in fotbal, fac multe pentru Botosani, punct. Cam acesta era mesajul meu acolo. Cand a aparut informatia ca-l ia Dinamo presedinte, eu am spus ca e o gluma. Cornel nu e presedinte. Poate vrea. Poate de aici incolo isi schimba meseria. Meseria lui este de manager, stie foarte bine ce are de facut. La noi a indeplinit aceasta functie ani de zile, din divizia, B si chiar si in divizia A din placere, din dorinta de a contribui la fotbal, fiind un presedinte care aducea bani si nu care primea.”.

Replica lui Sfaiter, desi politicoasa, arata cat de deranjat a fost de declaratiile lui Ieftimie:

“Suntem persoane mature si de aceea cand afirmam ceva in spatiul public este bine sa avem proprietatea cuvintelor. Pentru mine e un subiect inchis”.

Citește și:

MM Stoica îi răspunde foarte urât lui Miriuță

-->
Previous MM Stoica îi răspunde foarte urât lui Miriuță
Next Atenție la Eric! Cifrele impresionante ale brazilianului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *