S-a semnat parteneriatul cu Macron. Ce alte formații au echipament de la ei


Dinamo a semnat un parteneriat tehnic cu MACRON valabil pentru următoarele trei sezoane competiționale. Astfel, FC Dinamo București se alătură familiei MACRON, alături de alte mari cluburi de fotbal din Europa, printre care: S.S. Lazio, Bologna FC 1909, Cagliari Calcio (Italia); RC Deportivo de la Coruña, Levante U.D. (Spania); OGC Nice, Gazélec FC Ajaccio (Franța); Crystal Palace FC, Stoke City FC, Bolton Wanderers FC (Anglia); TSV 1860 München, 1.FC Union Berlin (Germania); Sporting Clube de Portugal, Vitoria Guimaraes (Portugalia); Vitesse (Olanda); Hajduk Split (Croația); PFC Ludogorets (Bulgaria); Budapest Honvéd FC (Ungaria); FC PAOK (Grecia); Naționala Albaniei și Miami FC (USA).

Designerii MACRON, în colaborare cu cei ai clubului, lucrează neîncetat pentru a crea noul echipament al echipei FC Dinamo București. Noul design îmbină istoria şi tradiţia clubului cu stilul italian, oferind în acelaşi timp soluţii tehnice de ultimă generaţie.

Pentru MACRON, sportul înseamnă efort, transpiraţie şi voinţă. „Work hard. Play harder” nu este doar sloganul companiei, ci filozofia pe care o aplică în relaţia cu echipele şi sportivii parteneri, pentru care creează echipamente tehnice de cea mai înaltă calitate.

MACRON este o companie italiană cu sediul la Bologna, unul dintre liderii în materie de echipamente sportive pe piaţa europeană. MACRON îşi desfăşoară activitatea în trei domenii: „Echipamente tehnice” – articole vestimentare şi accesorii pentru echipe profesioniste şi de amatori din fotbal, rugby, baschet, volei, baseball, handbal, futsal şi atletism; „Merchandising” – echipamente oficiale, articole vestimentare şi accesorii pentru fanii cluburilor sponsorizate de MACRON; „Athleisure” – articole vestimentare pentru activitatea de zi cu zi, inspirate din echipamentele tehnice, pentru cei care vor să se îmbrace în produse MACRON şi în afara terenului.

MACRON este una dintre companiile de top din Europa, apreciată pentru calitatea produselor şi a serviciilor, dar şi pentru abilitatea de a răspunde tuturor cerinţelor sportivilor.

-->
Previous Motive de supărare pentru Hanca
Next Unde ar putea să joace Dinamo sezonul următor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.