S-A HOTĂRÂT Mutarea pe care o va face Penedo în curând


S-a tot scris despre o posibilă plecare a portarului Jaime Penedo, foarte apreciat în Ștefan cel Mare în ultimul timp. Ceea ce nu se știe despre el este că a folosit timpul pe care îl petrece în România pentru e intra în eternitate scriind o carte care este foarte așteptată în țara sa natală, Panama. De asemenea, el se gândește să o traducă și în română deoarece a scris un capitol întreg și despre Dinamo.

”O să o public înainte de Mondial. O să văd cum fac să o editez și în română. Este foarte bună cartea. Să știi că vorbesc foarte mult și despre Dinamo în ea. Ultimul capitol este despre Dinamo, despre experiența mea în Europa. Este foarte, foarte bună. Editorul care se ocupă de carte e cel mai bun din America Latină. Eu am mers cu ea și mi-au spus, da o vrem. Pablo Coehlo sunt…(râde). Este deja scrisă. Ei o pun în pagină acum. Acum îmi trimit multe întrebări deoarece mai sunt spații goale pe care ei trebuie să le umple. De un an și jumătate scriu la această carte”, a spus Jaime Penedo pentru doardinamo.ro.

”M-a întristat mult ce s-a scris că aș fi supărat pe Negoiță și că aș pleca din această cauză. Nu este nimic adevărat. Negoiță a fost omul care m-a susținut atunci când staff-ul tehnic nu îmi dădea prea multe șanse și o să-i fiu mereu recunoscător”, Jaime Penedo, portar Dinamo

-->
Previous Ianis Zicu povestește cum a plecat de la Dinamo la Inter
Next Fratele lui Jeremy Bokila va juca în Liga 1. Vezi cu cine va semna

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *