S-A FĂCUT LUMINĂ De ce Filip este în cădere liberă


Selecționerul României, Cosmin Contra, a vorbit despre ce ar trebui să facă Filip ca să mai fie vreodată convocat la echipa națională a României. ”Guriță” spune că nu are nimic personal cu fundașul ”petrecăreț”, chiar dacă Filip a dat de înțeles asta după meciul cu Astra.

”Cât timp Filip demonstrează că merită să vină la națională, va veni la națională. Filip, ca randament, trebuie să arate altfel. El are impresia că am ceva cu el.

L-am lăsat afară înainte de meciul cu Craiova, a jucat prost după ce a ratat transferul în Turcia, la Karabukspor. A fost ofertă pentru el, care nu a fost acceptată de patron.

El ajunsese la o înțelegere, dar clubul nu a dorit să îl lase. Eu l-am băgat următorul meci, nu a jucat bine și am crezut că are nevoie de câteva zile să își revină la sentimente mai bune, să joace mai bine. Nu a făcut-o”, a adăugat Contra.

Chiar dacă Negoiță nu a vrut să-l lase să plece, având în vedere că în vară singurul jucător care l-ar fi putut înlocui era Maxi Oliva și argentinianul era accidentat, lui Filip i s-a dublat salariul și câștigă 9000 de euro pe lună. Nici așa fundașului nu i-a revenit cheful de a juca fotbal. Iar după meciul cu Astra a vorbit despre de ce el nu e convocat la națională: „Eram convins că nu voi fi la națională, dar nu vreau să vorbesc mai multe. Atât pot spune eu acum.”

Citește și:

Cosmin Contra, despre discuțiile cu Nedelcearu și Costache

-->
Previous Cosmin Contra, despre discuțiile cu Nedelcearu și Costache
Next MĂSURI Cum vor șefii lui Dinamo să evite alte episoade bahice

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *