S-A DECIS El este noul antrenor al ”câinilor”


Dinamo nu așteaptă mult până numește noul antrenor. De data aceasta Ionuț Negoiță a ales tehnicianul care trebuie să ducă haita pe podium cât mai repede posibil și să se lupte la titlu cu formații care s-au întărit considerabil în această vară.

Miriuță s-a înțeles cu Dinamo și va fi anunțat oficial joi, după meciul Dinamo – Concordia Chiajna, în care va sta pe banca ilfovenilor. Prima sa partidă ca antrenor al „câinilor” va fi derby-ul cu FCSB, de duminică seară. Negoiță îi promisese de trei ani lui Vasile Miriuță, 48 de ani,  că-l va numi la Dinamo. Tehnicianul are o clauză în contractul cu Chiajna cum că poate pleca oricând.

„Cosmin, fostul nostru antrenor, are un acord de principiu cu FRF și joi va fi validat ca selecționer. E o mare plăcere pentru noi. Vreau să îi mulțumesc lui Cosmin pentru tot ce a făcut pentru Dinamo. Ne bucurăm că Dinamo dă un selecționer. Îi urăm multă baftă.

În cursul zilei de azi vom da mai multe detalii despre noul antrenor. Staff-ul lui Cosmin va conduce echipa până stabilim. Probabil și la meciul cu Chiajna va sta pe bancă Jerry Gane. Vom anunța antrenorul în câteva ore.

Nu există tabere în Dinamo. Suntem împreună și vom lua cea mai bună decizie”, a declarat Mutu la conferinta de presă de adio a lui Cosmin Contra.

Citește și:

Contra: ”Această conferință e un rămas-bun”

-->
Previous Contra: ”Această conferință e un rămas-bun”
Next Cine este omul care spune că nu va pleca niciodată de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *