S-A DECIS Cine va fi căpitanul lui Dinamo.


Plecarea lui Antun Palic de la Dinamo a lăsat echipa fără căpitan. După ce jucătorii și staff-ul sau pus de acord, au desemnat împreună un nou lider în teren al echipei din Ștefan cel Mare. Și dacă toată lumea se gândea că va fi Hanca, surpriză. În sfârșit, Steliano Filip poate fi fericit! Chiar dacă nu a prins un transfer în străinătate și nici nu a fost convocat la națională, el a devenit săptămâna aceasta tătic de fetiță și a mai primit o veste excelentă – va fi noul căpitan al lui Dinamo! Iar al doilea căpitan va fi nașul său – Sergiu Hanca.

Jucătorii şi conducătorii „câinilor” au decis: l-au desemnat căpitan al echipei pe fundașul în vârstă de 23 de ani. El este cel mai vechi fotbalist din actualul lot fiind de nu mai puțin de 5 ani în Ștefan cel Mare.

Stelică este prețuit şi de coechipieri, iar şefii vor să-i ofere prin banderolă şi garanţia că este apreciat ca să rămână pe mai departe în Ştefan cel Mare, măcar pe perioada verii, când se vor desfăşura preliminariile Europa League.

Al doilea lider din teren al „câinilor” va fi Sergiu Hanca, naşul lui Filip, proaspăt internaţional. Mijlocaşul de 25 de ani a avut un sezon remarcabil şi este considerat unul dintre cei mai importanţi oameni din prezent ai echipei și cu  siguranță cel mai apreciat fotbalist de către suporteri.  E monitorizat de echipe din străinătate, având o clauză de reziliere de 800.000 de euro, dar Lille, Toulouse sau Gent n-au făcut până acum vreo ofertă concretă.

Citește și:

Carmen Dan: ”Concluziile au ajuns deja la DNA”

Previous Carmen Dan: ”Concluziile au ajuns deja la DNA”
Next Cum arată noile tricouri ale dinamoviștilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *