--> -->

S-au vândut 7.000 de bilete. Danciulescu: ”Pot lua fanii toate scaunele”


-->
Managerul sportiv al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre importanța fanilor la partida de mâine seară, de pe stadionul Ștefan cel Mare, de la 20:00. Meciul de mâine o poate face pe Dinamo campioană dacă FCSB și Viitorul se încurcă în celelalte două meciuri.

”Am înțeles că s-au vândut 7.000 de bilete, interesul e foarte mare, cred cu tărie că vom juca având stadionul plin. Dacă la sosirea lui Cosmin nimeni nu ne mai dădea nicio șansă la titlu, uite că suntem în cărți pentru campionat. Mulți ne cântau prohodul, însă noi suntem, cred eu, cei mai buni din Liga 1. Să câștigăm partida, să ne bucurăm alături de suporteri, apoi dacă vom lua și Cupa Ligii o să fie un sezon destul de bun pentru Dinamo”.

Directorul sportiv s-a amuzat pe seama unei idei similare cu ceea ce s-a întâmplat la Madrid, după meciul lui Atletico cu Real Madrid, când fanii au plecat cu diverse suveniruri de la stadionul Vicente Calderon, care se va dărâma.

”SPER să fie ultimul meci pe acest stadion! La Dinamo, după partidă, fanii pot să ia toate scaunele doar să vedem un nou stadion fără pistă! Pot să ia și gazon, ce vor ei”, a spus managerul sportiv al lui Dinamo.

Cosmin Contra l-a avertizat în glumă pe Dănciulescu: ”Vezi că se supără Badea”.

Citește și:

Contra: ”Dacă semnează Dan Petrescu semnez și eu!”

Previous Hanca: "Dacă sunt rezultate bune, va rămâne"
Next Contra: ”Dacă semnează Dan Petrescu semnez și eu!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *