S-au unit după victorie! Hotărâre de ultimă oră la Săftica


Dinamo s-a descătușat în weekend după ce a câștigat cu FC Voluntari, 3-0. Ante Puljic și Paul Anton au reușit să-i convingă și pe ceilalți străini să tragă pentru echipă.

Jucătorii au făcut un adevărat front comun. După ce au avut o discuție la Săftica alături de reprezentanții fanilor, fotbaliștii i-au asigurat pe suporteri că vor evita să părăsească echipa până la finalul lui 2020, chiar și dacă Pablo Cortacero va continua să fie neserios și să nu trimită cei 400.000 de euro pe care i-a promis, scrie gsp.ro.

Ante Puljic, Paul Anton și alți jucători români i-au tras după ei pe ceilalți străini, convingându-i să renunțe, momentan, la a-și depune actele spre a deveni liberi de contract.

Doctorul Liviu Bătineanu, fizioterapeuții Claudiu Bătineanu, Dan Covaciu și ibericul Jesus Arco Albo au decis însă să pună capăt colaborării cu Dinamo, după ce au avut diverse divergențe cu oficialii grupării. Spaniolul și-a luat bilet de avion și a părăsit aseară Bucureștiul. Cosmin Contra încerca să-l convingă pe „Dochi” să mai rămână măcar până la finele anului, având în vedere importanța unui medic în cadrul unei formații, iar Bătineanu a fost vreme de 18 ani, cu o pauză de 6 luni, angajatul grupării.

Socios DDB nu vor să lase echipa în aceste momente, mai ales când au văzut că jucătorii s-au unit și au fost devotați clubului. După ce le-au promis fotbaliștilor că, la nevoie, le aduc ei meniuri la Săftica, fanii vor să facă o chetă pentru a oferi un bonus de victorie în perspectiva duelului cu Viitorul, de sâmbătă, din Cupa României.

„«Câinilor», sunteți de acord să scoatem la vânzare bilete pentru meciul de Cupă? Din banii strânși vom putea oferi câte o primă jucătorilor în caz de calificare”, au scris fanii pe Facebook.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Fanii DDB pentru Cosmin Contra: ”Să renunțe la bani. Trebuie să antreneze cu inima”

Previous Directorul CNI, detalii despre construirea unui nou stadion Dinamo
Next Ionel Dănciulescu, mare caracter: "Doar asta contează"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *