S-au pus în vânzare biletele pentru România-Armenia


Dacă vrei să-i vezi pe Steliano Filip și Sergiu Hanca în tricoul naționalei, deja s-au pus în vânzare biletele pentru partida găzduită de Arena Națională, în data de 1 septembrie, de la ora 21:45,  contra reprezentativei Armeniei. Este cea de-a șaptea partidă a României din grupa E de calificare la Campionatul Mondial Rusia 2018.

Biletele sunt disponibile online începând de vineri, 4 august, numai pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Singura varianta de achiziționare a biletelor în care poți alege locul pe stadion este cea online.

hotel iceberg balcic-->

Fiecare persoană poate procura maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria din B-dul Basarabia, în perioada 31 august – 01 septembrie.

Prețurile biletelor la meciul România – Armenia:
Peluze (inel 1 și 2): 15 RON
Tribuna Vest (inel 2): 40 RON
Tribuna Est (inel 1 și 2): 40 RON
VIP I: 450 RON
VIP II: 250 RON

Pentru copiii sub 14 ani accesul va fi gratuit, doar dacă aceștia vor fi însoțiți de un adult și vor avea asupra lor bilete valabile, cu valoare zero, care se pot procura de la casele de bilete sau care pot fi printate acasă.

Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

De asemenea, începând de sâmbătă, 26 august, în eventualitatea în care va mai exista disponibilitate, biletele vor putea fi achiziționate și de la casieriile de la Arena Națională, astfel:

26 august – 31 august | 12:00 – 19:00
1 septembrie | 12:00 – 21:45

Citește și:

VIDEO Palic, meci mare la debutul pentru Mouscron

Previous VIDEO Palic, meci mare la debutul pentru Mouscron
Next Contra: ”Avem nevoie de cele trei puncte să ne liniștim”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *