S-au pus abonamentele în vânzare


-->
Vestea mult așteptată a venit. Clubul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a obținut permisiunea de a evolua pe stadionul „Arcul de Triumf”. De asemenea, de astăzi fanii își pot achiziționa abonamente pentru sezonul 2022-2023.

TOȚI PENTRU DINAMO PE ARCUL DE TRIUMF!

Abonamente 2022-2023

Dinamo 1948 pune în vânzare noile abonamente pentru sezonul competițional 2022-2023, valabile la toate meciurile organizate pe teren propriu în Liga 2 și în Cupa României, a anunțat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

„Obiectivul nostru, al tuturor dinamoviștilor, este să jucăm în fața propriilor suporteri pe , cel mai frumos stadion din sectorul 1 al Capitalei. O arenă nouă va readuce, cu siguranță, suflarea dinamovistă alături de echipă. Am făcut toate demersurile necesare și pot spune că avem o promisiune informală că vom putea evolua în cel mai scurt timp pe . Stadionul Dinamo rămâne doar varianta de backup până la soluționarea situației arenei „, a declarat administratorul special Dinamo 1948, Vlad Iacob.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 200 lei (peluze) și 700 lei (tribuna VIP).

Din noul sezon, suporterii dinamoviști își pot achiziționa și abonamente virtuale la meciurile echipei noastre, 99 lei pe an, intitulate Familia Dinamo.
Accesați Bilete.ro pentru abonamente 2022-2023!

https://www.bilete.ro/…/abonamente-dinamo-1948-sezon…
În parteneriat cu Nemo Express, Dinamo 1948 le oferă suporterilor posibilitatea de a primi în toate localităţile din România abonamentele comandate prin Bilete.ro.

#Abonamente #DDB #Dinamo1948 #AicieDinamo

Citește și:

Mircea Badea, ironic cu George Buhnici: Uite, minorul”

Previous Nicolae Badea dă o nouă lovitură
Next Cum ar putea arăta echipa astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *