S-au lămurit situația plecării lui Sorescu la FCSB


Ieri, 31 august a fost ultima zi de transferuri în multe țări din vest. Piața a rămas însă deschisa pentru restul Europei, până pe 5 sau 8 septembrie, în funcție de campionat. Astfel, Sorescu încă mai poate pleca de la Dinamo, deși conducerea „câinilor” nu vrea să îi dea drumul pe o sumă mică. Conform spuselor lui Iuliu Mureșan, până ieri cea mai mare ofertă era cea a echipei lui Gigi Becali. Peluza a ținut însă să clarifice acest lucru, precizând că Deian nu va ajunge vreodată la FCSB.

„ȘI TOTUȘI LE E FRICĂ
AȘA ȘI TREBUIE! AICI E DINAMO, AICI E DDB!

Dinamo a fost sfâșiat de iresponsabili spanioli. Dinamo e în insolvență. Dinamo nu poate aduce jucători. Dinamo trimite în teren, meci de meci, grădinița. Dinamo nu are stadion. Dinamo trăiește datorită suporterilor săi.

Și ce face adversara înaintea meciului direct!?

Trimite o ofertă, oficială, pentru căpitanul lui Dinamo. Una despre care știa, cu siguranță, că nu va fi acceptată. Pretențiile clubului nostru erau clare și publice! De asemenea, nici măcar rigurozitatea insolvenței nu îi permite lui Dinamo să accepte oferte sub nivelul pieței. Lucruri pe care, repetăm, adversarii le cunoșteau.

Oferta pentru Sorescu apare, ca prin minune, în presa centrală. E miiică, miiică. Cel mai bogat club al României, REGELE Forbes, pare că a rămas fără bani pentru a-și satisface poftele.

Să fi fost obiectivul altul!?

NICI O PROBLEMĂ, ÎNȚELEGEM
CU DINAMO ȘI CÂINII NU ȘTII NICIODATĂ.

Verificați scaun cu scaun, banner cu banner, poate vi-i îmbrăcăm în saci, tura asta!
Și puneți-vă pe două-trei linii în teren, treaba voastră, ACADEMIA LUI DINAMO vine să joace fotbal!

Istoria nu minte. Nici social media. The Guardian.
CÂND PESTE VOI VIN CÂINII
ÎN TRIBUNE ȘTIȚI DEJA CĂ AȚI PIERDUT

Chiar dacă nu toți vom putea fi în peluză la acest meci, putem fi prezenți în mod simbolic și putem susține echipa prin cumpărarea de bilete virtuale de aici: BILETE VIRTUALE ” – se arată în comunicatul PCH.

Citește și:

Nicușor Dan, anunț important despre luminile de Crăciun din București: ”Foarte puține”

-->
Previous El e atacantul care va semna cu Dinamo
Next Reacție oficială despre venirea lui Torje la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.