S-au înțeles, mai rămâne să se semneze actele. Începe pregătirile cu echipa pe 9 ianuarie


Mircea Rednic se gândește la reconstrucția echipei, la ceea ce va fi din 2019. E clar că doar o minune mai poate duce Dinamo în play-off, cu toate că antrenorul și o parte dintre fotbaliști mai cred în ea. Tehnicianul caută să întărească formația în toate compartimentele.

Cum vrea să scape de Gomelt, plătit cu 14.000 de euro pe lună, cum și Cooper e pe picior de plecare după desele abateri disciplinare, Rednic a optat pentru Ioan Filip, un mijlocaș central închizător care poate evolua și fundaș central. Îl știe mai ales de la Petrolul Ploiești unde s-a bazat mult pe el.  Mijlocașul de 29 de ani ne-a mărturisit că este în discuții cu Dinamo, că așteaptă finalizarea actelor pentru a putea oferi mai multe detalii. Orădeanul a declarat pentru un site local, bihon.ro, a comentat: „Ne-am înțeles pentru un an și jumătate. Sunt bucuros că am fost dorit de un club mare precum Dinamo București”.

Filip e liber de la începutul lunii noiembrie, de aceea el nu ar putea fi legitimat să joace în ultimele două runde din 2018, dar va incepe pregătirile de la începutul lui ianuarie 2019.

-->
Previous Cum se pregătea un meci când exista un Mare Dinamo: "Ne spunea și câte carii au adversarii"
Next OFICIAL Penedo și Cooper au reziliat cu Dinamo. Mesajul portarului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *