S-au încheiat AGA. Ultimele detalii


Update. Ora 13:50 Conform ProSport, Andrei Cionca, acționarul care a solicitat RTZ întâlnirea informală, a oferit declarații la finalul adunării.

„Ce pot să spun acum este că societatea are un acționar majoritar, care are, astăzi, toate instrumentele să se exprime, dar și administratorul special pe care îl vrea, are un plan, are niște argumente în spate și înțeleg că îl pune în aplicare. Am făcut o ofertă de a prelua din pachetul celor de la Red&White, eu am fost întrebat de ce am luat doar 28 de acțiuni? Doar atât au fost disponibile, din cele 128 de acțiuni preluate de la domnul Dinu (n.r. de Asociația Dinamo Socios) 28 au ajuns la mine. Am făcut ofertă pentru a prelua un pachet mai mare de la Red&White, iar pachetul acesta de acțiuni îmi va da obligația de aduce bani în viitoarele majorări de capital. Nu am ajuns la un consens, am făcut oferta, este foarte simplă, așa cum am spus de la început, vreau să preiau 10% din acțiuni, prețul stabilit este același pe care l-am plătit și celor de la Dinamo Socios pentru că situația este grea, iar acest pachet de acțiuni nu prea îți dă dreptul decât la obligații, vorbim despre acționar minoritar într-o societate în insolvență. Aștept un răspuns, astăzi, la această ofertă, sper să fie pozitiv, în cazul acesta cred că rolul meu va crește și o să mă pot implica mai activ, dacă o să rămân cu 28 de acțiuni, evident că rolul meu va fi fără un cuvânt prea mare. Angajamentul pe care l-am luat este acela că o să vin proporțional cu toate sumele de bani pe care acționarul majoritar le va decide. Dacă acționarul majoritar va decide ca, în perioada următoare, să facă o majorare de capital, să presupunem trei milioane de euro, eu o să vin cu partea mea, proporțională cu numărul de acțiuni. Situația celor de la PCH este simplă, știți că dumnealor salvând clubul au această creanță pe care pot să o convertească în majorare de capital social, pentru ei este foarte simplu, Red&White a făcut deja niște injecții de capital și niște creanțe care urmează să le convertească în acțiuni, iar eu, proporțional cu ei, o să particip la toate majorările de capital social dacă această ofertă va fi acceptată. A fost o discuție informală în care, am zis să ne vedem și să facem un schimb de idei. Eu am energie, nu energia e problema mea, mie îmi plac foarte mult proiectele astea, mai ales că am spus că fac treaba asta ca o pasiune, nu are nicio legătură cu vreun profit pe care l-aș urmări”, a transmis Andrei Cionca la ieșirea de la întâlnire.

UPDATE. Ora 13:30. S-a terminat AGA de informare de la SC Dinamo 1948. Sorin Preda a fost primul care a ieșit de la întâlnire fără a oferi, însă, declarații.

UPDATE. Ora 11. Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ&Partners SRL și Claudiu Balog, practicianul în insolvență cu drept de semnătură în dosarul debitoarei SC Dinamo 1948 SA, au ajuns, la rândul lor, la AGA informală. Cei doi au fost urmați de Sorin Preda, cel mai nou acționar al „câinilor”.

Citește și:

Ce mașină conduce fata lui Gigi Becali? „Ieftin, costă peste 400.000 de euro. Dar șefii bugetari ai țării au peste asta!”

Previous Primăria Sectorului 2 urgentează lucrările pentru Stadionul Dinamo
Next OFICIAL | Romeo Bănică la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *