S-a terminat AGA. Concluziile importante FOTO


Așa cum site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate, Pablo Cortacero a venit în România și a participat la ședința AGA de astăzi.

La ora 11:00, a început Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința s-a ținut în birourile de la tribuna oficială a stadionului Dinamo. În cadrul acesteia, s-a aprobat mărirea de capital cu 5 milioane de euro.

S-a aprobat mărirea de capital cu 5 milioane de euro la Dinamo! În luna ianuarie, investitorii spanioli trebuie să facă dovada plății!

Totuși, Dinamo se joacă cu focul dacă așteaptă după banii lui Cortacero. Clubul poate intra direct în faliment dacă acești bani nu apar pentru că se vor strânge datorii imense și dacă DDB nu trece la conducere, va fi imposibil de achitat acestea și de atras noi investitori sau sponsori.

Cortacero le-a spus tuturor în ședința AGA:

„Din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de agenția de spălare a banilor din Anglia. Acum ni s-a dat ok-ul.

Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro ce vor ajunge sigur în ianuarie”, le-a spus Cortacero celor prezenți, conform surselor doardinamo.ro.

Citește și:

IPS Teofan despre Crăciunul în pandemie: ”Ce-i folosește omului?”

-->
Previous AGA a început și Cortacero e prezent. Alți reprezentanți la ședință
Next Cortacero a preluat TOTAL controlul clubului. Oamenii introduși în CA EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *