S-a spus tot! Cine pleacă și cine rămâne. Ce se întâmplă cu Torje


Jaime Penedo este pe lista de priorități a lui Florin Bratu, se confirmă informațiile doardinamo.ro de zilele trecute. Antrenorul mai vrea încă un fotbalist dintre cei 10 cărora le expiră contractul în vară, favorit în acest sens este fundașul croat Luka Maric, acesta urmând a primi și el o propunere de prelungire. Se știu cei ce pleacă, cine rămâne și câți jucători se vor întoarce dintre cei zece împrumutați în primele două ligi.
”La doi dintre cei cărora le expiră contractele vom prelungi. Ceilalți? Le mulțumim și pentru dârzenia arătată ca să creeze concurență. Da, Nemec nu va mai rămâne, dar a înțeles situația, vom promova tineri, ca să vedem cu cine mergem la luptă din vară. Nu mi-a spus unde va pleca. Penedo e unul dintre jucătorii pe care eu îi doresc și sper ca zilele viitoare să cădem de acord”, a spus Bratu. ”Se vor întoarce și 2-3 dintre cei împrumutați, care să crească lângă tinerii de acum. Moldoveanu, Ricardo Grigore, Dudea, Ion și Liviu, Olteanu, Popa și ceilalți s-au integrat bine, au cum să crească. Torje are contract până la vară, probabil va pleca. Să vedem dacă vor persista durerile la spate, dacă va face deplasarea. El nu e sută la sută, are o experiență, mai are câțiva ani de fotbal și nu vrea să riște”, a mai zis antrenorul.

-->
Previous Un antrenor mai mult decât optimist. Câte TRANSFERURI vrea Bratone, ce vrea CONCRET și ce așteptări are de la Negoiță
Next S-a schimbat Negoiță?! ”Era debusolat, căzut”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *