S-a schimbat un om din acționariatul lui Dinamo


-->

Dinamo are în continuare mai mulți acționari și se mai caută oameni de afaceri care să investească pentru a duce echipa din Ștefan cel Mare cât mai sus în clasament.

Dorin Șerdean (54 de ani) s-a retras din firma Lotus Perfect Products SRL, care deține 0,1% din acțiunile lui echipei alb-roșii. Omul de afaceri din Alba Iulia a mutat societatea pe numele soției sale, Ana Șerdean. Schimbarea a fost înregistrată la Registrul Comerțului la data de 5 septembrie 2023.

Fostul acționar majoritar al lui Dinamo a luat această decizie pe 25 august 2023, după ce în iunie Tribunalul București a dispus arestarea lui preventivă, la solicitarea Parchetului European (EPPO), condus de Laura Codruța Kövesi.

Dorin Șerdean este implicat într-un dosar complex cu fonduri europene, într-o fraudă totală de 30 de milioane de euro.

Pe 12 septembrie, Curtea de Apel a decis eliberarea din închisoare a lui Dorin Șerdean și judecarea acestuia în stare de arest la domiciliu.

Red&White i-a achitat lui Șerdean achiziționarea acțiunilor

La începutul lunii septembrie 2023, Eugen Voicu, acționar majoritar Red&White, care deține pachetul majoritar de acțiuni la clubul Dinamo, a anunțat public că i-a achitat și ultima parte din bani lui Șerdean pentru achiziționarea acțiunilor, în iarna 2023.

Pachetul de 72,8 la sută din acțiuni a fost achiziționat pentru 500.000 de euro, bani ce au fost plătiți în mai multe tranșe.

Previous Ar putea veni la Dinamo: ”Este un talent”
Next Obiectiv înalt pentru Dinamo: ”Ne-am setat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *