S-a rezolvat problema antrenorului? Cine-i va conduce pe ”câini”


Dinamo scoate din joben o variantă surpriză după ce Eugen Neagoe a suferit un infarct duminică seară. Sebi Moga ar putea rămâne antrenor până când ”Geană” își rezolvă problemele medicale. Adică aproximativ o lună.

”Pe bancă am să mă întorc. Eu sunt sub contract cu Dinamo. Nu au fost zile foarte plăcute, cu siguranță că m-au măcinat. Asta știu să fac, asta fac încă de la 10 ani. Îmi fac meseria cu plăcere, pun și mult suflet.

Nu aș putea să pun condiții în acest moment. Eu aș vrea ca Dinamo să câștige următorul joc. ‘Danciu’ cu siguranță că este o soluție și una foarte bună. El a fost și antrenor o perioadă scurtă, este o soluție foarte bună.

Cu Florin Prunea am vorbit în fiecare zi, a venit în fiecare zi la mine. Vom discuta, dar atât și nimic mai mult. Nu pot să spun mai multe că nu am discutat despre Dinamo. Am vorbit doar despre sănătatea mea. Întrebam de echipă și evitau să îmi spună. Nu am discutat nimic. Într-o jumătate de oră ajunge Florin la mine cu Bogdan Bălănescu”, a declarat Eugen Neagoe la Digi Sport.

Citește și:

Elhamed a semnat azi un supercontract și ar putea juca împotriva CFR-ului!

Previous Glumele zilei: recomandare pentru Negoiță și de ce crede un posibil viitor patron că echipa are șanse la titlu
Next Elhamed a semnat un supercontract și ar putea juca împotriva CFR-ului!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *