S-A RESEMNAT Prima echipă care spune că n-are șanse la play-off


Vasile Miriuță a declarat aseară că nu se mai gândește la play-off după ce echipa sa a fost învinsă de FCSB cu 3-0 pe Național Arena.

”Să nu mai visăm la play-off și alte avioane, asta e obiectivul nostru, să ne salvăm de la retrogradare. Îi felicit pe băieți pentru a doua repriză, mai avem trei jocuri de disputat și trebuie să scoatem maximum din această partidă. FCSB nu ne-a pus atâtea probleme ca CFR Cluj. Suntem Sibiu și trebuie să ne vedem lungul nasului, să rămânem modești.

Mi-am prelungit contractul doi ani la Sibiu, eu nu trădez niciodată. Rămân aici pentru că oamenii mi-au întins o mână și am venit aici să salvez echipa de la retrogradare”, a declarat Vasile Miriuță.

Sergiu Popovici a vorbit și el la finalul partidei cu FCSB, când a fost întrebat din nou despre echipa din Ștefan cel Mare

”Mă gândeam că va fi cu totul altfel la Dinamo, am avut o șansă și nu am profitat de ea. Eu am mers cu inima deschisă la Dinamo, era un club mare și-mi propusesem multe. Aici mă simt foarte bine, muncim foarte mult și încercăm să scoatem maximum de la fiecare meci”, spus Sergiu Popovici, în prezent jucătorul lui Hermannstadt.

-->
Previous Răzvan Lucescu, mai domn decât alții. Ce a declarat despre Mircea Rednic
Next CALCULE Șansele lui Dinamo la play-off după meciurile de luni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *