S-a răzbunat Rednic pe Negoiță? Ce fost dinamovist tocmai a semnat cu FCSB


Dinamo se pregătește pentru primul meci oficial din acest sezon, cu Viitorul Constanța, mâine, la Ovidiu. Eugen Neagoe a anunțat că și-ar mai dori doi jucători, dar deocamdată nu reușește să scape de frații Jaadi pentru a mai elibera două salarii.

Între timp, FCSB se mișcă și ea pe piața transferurilor. Și aduce un fost dinamovist destul de apreciat în Ștefan cel Mare, Diogo Salomao.

”Ne-am înțeles cu Salomao și Moutinho! Au semnat pe mail și vin luni. Vreau să întăresc lotul. Era cam subțire. Vor reveni și cei trei accidentați, Marko Momcilovic, Alexandru Stan și Harlem Gnohere. Mai vreau să aduc un fundaș stânga”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Interesant este că Diogo Salomao a fost dus în Arabia Saudită în ianuarie 2019 chiar de Luana Rednic, la Al Hazem, echipa lui Daniel Isăilă. Nu știm prin ea s-a făcut transferul lui Salomao la FCSB, dar nu ar fi prima dată când ea intermediază un astfel de transfer în curtea rivalilor. Tot ea l-a dus și pe Harlem Gnohere de la Dinamo la FCSB.

Citește și:

Neagoe a spus tot. Ultimele pregatiri, ce absente sunt, capitan surpriza maine! Cum comenteaza palma primita de Alexa

Previous FOTO Un fost căpitan al ”câinilor” va continua în străinătate, dar în liga secundă
Next Gică Hagi, declarație frumoasă despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *