S-A MUTAT de la FCSB la Dinamo


Dinamo continuă să surprindă neplăcut pe fanii echipei din Ștefan cel Mare. Dar asta nu este nicio noutate având în vedere rezultatele și investițiile din ultimul timp. Acum a mai apărut ceva. Ultimul transfer, atacantul care nu a reușit niciun gol timp de 1 an de zile, Subotici, 29 de ani, a fost adus de Ana Maria Prodan. Cum agentul de jucători nu mai are mare influență la FCSB, s-a mutat la Dinamo, unde încearcă să-i propună patronului Ionuț Negoiță jucători.

„Un business man OK, care şi-a făcut singur totul, a intrat în fotbal ciudat. Încă nu-şi găseşte locul sau, probabil, nu are oamenii foarte buni lângă el”, era descrierea pe care i-o făcea Ana Maria Prodan lui Ionuț Negoiță acum o săptămână.

hotel iceberg balcic-->

Asta după ce mai mulți ani și-au aruncat vorbe grele prin presă. Negoiță a interzis la un moment dat orice formă de colaborare a jucătorilor săi cu Ana Maria Prodan și a încercat să anuleze contractul pe care Dorin Rotariu îl avea la un moment dat cu aceasta. Dar se pare că acum lucrurile s-au schimbat și patronul de la Rin acceptă să lucreze cu ea.

Citește și:

TRANSFER NOU la Dinamo. Tocmai a făcut vizita medicală

Previous Era fotbalist și a demonstrat-o imediat în Turcia! Costa 200.000 de euro
Next TRANSFER NOU la Dinamo. Tocmai a făcut vizita medicală

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *