S-a modificat prețul lui Deian Sorescu


Din informațiile Gazetei, conducerea clubului din Ștefan cel Mare a ridicat ștacheta la 1,5 milioane de euro, iar ofertele primite până acum au fost refuzate, fiind considerate prea mici. GSP a aflat de ce alb-roșiii nu vor să-l vândă cu orice preț pe Sorescu, care așteaptă în cantonamentul naționalei României să-i fie decis viitorul imediat.

„În acest moment, situația financiară a clubului nu mai este atât de critică. A plecat Paul Anton, nu vrem să-l pierdem și pe Sorescu. El, Filip și Răuță sunt oamenii în jurul cărora Bonetti încearcă să construiască jocul echipei.

Doar cu tineri, oricât de talantați ar fi aceștia, e foarte greu. Sorescu va pleca de la Dinamo doar în cazul unei oferte de nerefuzat”, susțin sursele Gazetei. Deian mai are contract cu Dinamo până în 2023.

Tratativele cu Legia Varșovia au picat, potrivit președintelui Iuliu Mureșan. „Nu a oferit o sumă care să ne satisfacă și care să ne rezolve problemele”, a declarat oficialul, la ProX.

Campioana Poloniei insistă, scrie presa locală, care a avansat și o ultimă propunere, 900.000 €. În Ekstraklasa, perioada de transferuri se încheie azi. Mureșan a precizat că oferta celor de la Legia este sub cea de 750.000 € făcută de FCSB pentru Sorescu.

Tratative în Rusia

Au mai rămas deschise câteva porți. Din Rusia, unde mercato mai durează până pe 8 septembrie, vine cea mai recentă propunere. Refuzată și ea, în primă fază. „Mai avem timp, suntem în discuții”, a explicat Mureșan.

În cursa pentru semnătura lui Sorescu au mai fost Monza, club din Serie B, care a pus pe masă 800.000 €, și Gaziantep, turcii licitând licitat până la 600.000 €.

”Nu pot să spun prețul corect pentru Sorescu. După ce se va realiza transferul, dacă se va realiza, vă voi spune”
-Iuliu Mureșan, la ProX

Citește și:

Schimbări la CFR: ”Nu mai este dorit de Petrescu”. Plus 3 transferuri într-o zi

-->
Previous Nume noi pe lista lui Dinamo
Next Primul transfer făcut de Dinamo. A semnat pe 2 ani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.