S-a mărit grupul renegaților la Dinamo


Mircea Rednic trece la măsuri extreme împotriva a o parte dintre jucătorii pe care nu mai are de gând să se bazeze în viitor. De ieri Steliano Filip și Cosmin Matei se pregătesc în afara lotului cu care „Puriul” are de gând să atace confruntarea cu târgoviștenii.

Tehnicianul a împărțit lotul în două grupe, A și B – Gabi Torje s-a pregătit cu titularii, chiar dacă e suspendat pentru următoarea etapă din cauza cumului de cartonașe – , iar cei doi „exilați” s-au antrenat după-amiază într-o companie cu alți fotbaliști ce au meciuri și goluri la nivelul Ligii 1, dar de care Dinamo vrea să scape fiindcă nu mai intră de ceva vreme în planurile de viitor ale formației.

Conform surselor GSP.ro, Stelu și Matei s-au antrenat alături de Costi Nica, Alin Dudea, Geani Crețu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu.

Bucureștenii vor discuta cu aceștia, în pauza competițională, fie rezilierea contractelor, fie împrumutul lor. Mai ales că oficialii dinamoviști au transmis că trebuie să mai elimine cel puțin 7 fotbaliști din „organigrama” echipei, pentru a se încadra în limitele bugetului.

Nici jucătorii care sunt acum în grupa A nu sunt lipsiți de emoții, inclusiv dintre cei aduși de Rednic, fiindcă se va face o evaluare a lor, iar cei ce nu corespund vor avea contracte desfăcute.

Citește și:

Circ și nuiele în Parlamentul României: Diana Șoșoacă și-a pus botniță, cadouri pentru guvernanți

-->
Previous Mesajul lui Steliano Filip după ce a fost exclus din lot
Next Apel de ultimă oră al dinamoviștilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.