S-a lepădat de oferta FCSB: „Mă consider dinamovist adevărat”


Dan Nistor a fost în centrul unei telenovele la finalul verii vizavi de eventuala plecare a sa la FCSB, detaliu ce a măcinat mult echipa, care de-abia acum începe să-și revină. Mijlocașul de 30 de ani a rămas la Dinamo, e tot căpitan, chiar dacă Florin Bratu a făcut acuze dure înainte de plecarea lui din Ștefan cel Mare.

„Vreau să vă dezvălui că el a venit la mine în vestiar și mi-a zis că vrea să plece la FCSB. Mi-a zis că i se dau 100.000 la semnătură, că i se dau 15.000 nu știu pentru ce, că e o oportunitate și altele. Mi-a destabilizat tot vestiarul. Vorbește toată ziua că el vrea zeci de mii de euro, că nu vrea să mai joace. A reușit să distrugă toată munca. Când a venit în vestiar, căpitan la Dinamo, și mi-a zis că vrea să plece la Steaua, a căzut cerul pe mine”, a spus Bratu atunci.

Acum, Dan Nistor a trecut peste discuțiile de astă vara. „Eu, în momentul de faţă, mă consider un dinamovist adevărat. Au fost zile urâte, foarte multă lume mi-a trimis mesaje ameninţătoare, o parte din galerie chiar m-a sunat ca să-mi dea bani de la ei, ca să nu plec. Acum, totul e bine”, a comentat mijlocașul.

Citește și:

Unde poate ajunge Rotariu. Vrea să plece cât mai repede din Olanda

-->
Previous Unde poate ajunge Rotariu. Vrea să plece cât mai repede din Olanda
Next Un jucător și-a anunțat plecarea pe facebook: ”Mulțumesc fanilor dinamoviști”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *