S-a întors Șerdean: „A venit până la birou”


Dorin Șerdean cel care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, ar căuta investitori pentru club. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, spune că Șerdean, cel care a fost demis în urmă cu mai bine de un an din funcția de președinte al lui Dinamo printr-o decizie luată în cadrul Consiliului de Administrație, a fost recent în vizită la sediul clubului, dar cei doi nu s-au întâlnit.

„Nu am discutat cu domnul Șerdean. Știu că m-a căutat. A venit până aici, la sediu. Dar eu nu locuiesc în București, în primul rând. Vin săptămânal pentru Dinamo. El m-a căutat în urmă cu trei săptămâni la sediu. Nu m-a sunat. A venit doar până la birou, nu m-a găsit și a plecat.

Mi-a spus cineva că ar căuta bani ca să ajute Dinamo. Dar este o informație pe care am primit-o de la cineva”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

La data de 1 martie, Dorin Șerdean a preluat pachetul majoritar al acțiunilor clubului, deținut de Pablo Cortacero. Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortacero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată la Registrul Comerțului de către acesta..

Șerdean a fost recent în Spania, acolo unde a negociat timp de o lună și jumătate cu Pablo Cortacero, convingându-l să accepte propunerea. Dacă ibericul nu vira 5 milioane de euro până la finalul lunii februarie, acțiunile lui Dinamo i-ar fi revenit lui Șerdean. Cortacero nu a plătit, astfel că Dorin Șerdean e noul acționar majoritar de la Dinamo.

Șerdean a venit la Dinamo în vara lui 2020, în același timp cu Pablo Cartocero.

Citește și:

Andrei Caramitru îl laudă pe Ciolacu: ”Bine”

-->
Previous Gaz Metan și Clinceni depunctate din nou
Next Florin Prunea: „O să vedeți câți vor veni"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.