S-a întors la București: „Ne-am înțeles”


Gabriel Moura la primul său interviu ca fotbalist al lui Dinamo
Gabriel Moura (34 de ani) vrea să continue la Dinamo. Fundașul dreapta brazilian își va prelungi contractul cu formația alb-roșie.

Primul jucător care și-a afirmat atașamentul pentru Dinamo, anunțând pe GSP.ro încă din zilele de după „apocalipsa retrogradării” că este dispus să continue în alb-roșu, este Gabriel Moura, fundașul lateral de 34 de ani.

Apărătorul se întoarce astăzi în România, după ce a devenit tătic pentru a doua oară în această lună, apoi își va relua programul de antrenamente la Săftica. Brazilianul a oferit una dintre puținele vești pozitive din ultima vreme.

S-a înțeles cu conducerea roș-albilor să continue încă un sezon, în Liga 2, în „haită”, a rămas fidel ideii de a contribui la redresarea echipei. Moura și-a lăsat soția și cei doi copii pentru a reveni la pregătirile conduse, momentan, de Gică Mihali.

„M-am înțeles cu Dinamo să continuu. Pentru moment, totul este OK. Am lămurit, zic eu, situația cu conducerea clubului și mergem mai departe”, a declarat Gabriel pentru GSP.ro în această dimineață.

Un alt jucător care a decis să continue cu clubul din Ștefan cel Mare, este conform informațiilor GSP, un alt veteran, Răzvan Patriche, stoperul de 36 de ani al bucureștenilor.

Cu toate că devine liber de contract de la 1 iulie, fotbalistul are de gând să pună și el umărul la promovarea „câinilor”.

Citește și:

David Popovici: ”Doar începutul. Sper că v-am făcut mândri”

Citește și:

Previous Balthazar Pierret a semnat cu o altă echipă
Next Răzvan Zăvăleanu pregătit să convoace AGA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *