--> -->

S-a întors bărbat. Primele declarații ale lui Grozav după ce a semnat


-->
Gicu Grozav tocmai a semnat contractul cu echipa din Ștefan cel Mare pe 2 ani  și a dat primele declarații după ce a plecat de la Rin.

„Sunt foarte fericit că m-am întors la Dinamo, aș fi venit și dacă nu era Claudiu Niculescu antrenor, este clubul meu de suflet, sper să joc bine și să o ducem pe Dinamo acolo unde-i este locul. Bineînțeles că mă gândesc și la națională.”, a declarat Gicu Grozav la ieșirea de la Rin.

Comunicatul clubului:

OFICIAL. Gheorghe GROZAV la Dinamo

București, 2 octombrie 2018. FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaționalul român Gheorghe Grozav la clubul din Ștefan cel Mare.
Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, 5 goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 și în Cupa Ligii.
Grozav a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului dinamovist pregătit de antrenorul Claudiu Niculescu în cantonamentul de la Săftica.

8 este numărul cluburilor din cariera lui Grozav. Născut la Alba Iulia, într-o familie de dinamoviști, Grozav a jucat pentru Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Terek Groznyi, Dinamo București, Karabükspor și Bursaspor.

28 de ani a împlinit Grozav săptămâna trecută, pe 29 septembrie.

8 meciuri a jucat Grozav în acest an pentru Bursaspor în prima ligă a Turciei. Noul jucător dinamovist a mai evoluat în 2018 pentru echipa națională a României în meciurile amicale cu Suedia, Israel, Finlanda și Chile, toate câștigate de „tricolori”.

5 goluri a marcat Grozav pentru prima reprezentativă a României. A înscris chiar la debut, în partida amicală cu Elveția (scor 1-0 pentru tricolori, pe 30 mai 2012), și a adunat 25 de selecții pentru echipa națională.

2 trofee a câștigat Grozav în carieră, Cupa Belgiei cu Standard Liege (2011) și Cupa României cu Petrolul Ploiești (2013).

7 este numărul oficial cu care Grozav va juca la Dinamo.

Citește și:

Sorin Cârțu, declarație fabuloasă despre conflictul Bratu-Nistor

-->
Previous Dinamo a apărut ieri în Marca. Vezi cu ce ocazie
Next Ce asemănare e între Gicu Grozav și Cristiano Ronaldo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.