S-A HOTĂRÂT Ce are de gând Adam Nemec referitor la FCSB


Adam Nemec și-a încheiat contractul cu Dinamo și sunt șanse destul de mici să mai revină în România, o țară care nu l-a încântat deloc pe jucătorul croat. El a mărturisit că are o ofertă de la FCSB și a spus și ce are de gând să facă.

”Pe finalul carierei, nu neg asta, mi-ar plăcea să câştig ceva bani din care să trăiesc pentru restul vieţii. Aşa că mi-ar plăcea să semnez un contract bun. Nu aş refuza o ofertă din lumea arabă, dar nu este prioritate mea, nu vreau să câştig bani cu orice preţ. Nu ştiu nimic de CFR Cluj şi am pe masă o ofertă de la Steaua, dar nu este prioritatea mea şi nu voi merge acolo. Obiectivul meu este să merg în altă parte, aşa că nu iau deloc în considerare să merg la Steaua”, a declarat Adam Nemec pentru sport.sk.

”În acest moment am două-trei oferte, nu doresc să mă grăbesc, dar nici să amân la nesfărşit, aşa că vom vedea. Cred că în curând apropiat îmi vor rezolva problemele ce ţin de viitorul meu. Nu exclud niciun campionat din lume, dar depinde de mai mulţi factori, deoarece va fi, probabil, ultimul meu contract de profesionist, în cazul în care voi fi sănătos. Aş vrea să iau cea mai bună decizie.” Adam Nemec, fost atacant Dinamo

-->
Previous Ultimatum pentru un titular: ”Ori acum, ori ne reorientăm”
Next Cum reacționează dinamoviștii la aflarea că au un nou patron

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *