S-A HOTĂRÂT A vrut să cumpere Dinamo dar investește la alt club din Liga 1


De Dinamo au fost interesate mai multe personaje în ultima perioadă, dar singurul care a venit cu o idee concretă a fost Mircea Rednic. Printre cei interesați teoretic s-a numărat afaceristul grec Konstantinos Tsakiris, care după ce a discutat cu Negoiță s-a hotărât să investească la Concordia Chiajna.

El l-a adus pentru moment pe un fundaș central grec cotat la 1,2 milioane de euro pe transfermarkt, dar care n-a mai jucat de 9 luni. Este vorba despre Georgios Koutrubis, 28 de ani, care va avea un salariu de 15.000 de euro la ilfoveni. Se pare că Tsakiris îi va plăti jumătate din salariu fotbalistului care a mai jucat pentru Standard Liege, Panathinaikos sau AEK Atena.

„Domnul președinte Cristi Tănase m-a sunat de nenumărate ori și într-un final m-a convins să vin aici. Am jucat la un nivel bun, dar în ultimele 6 luni am stat pe bară pentru că am avut niște probleme contractuale. Sper să îmi reintru rapid în ritm și să ne salvăm de la retrogradare. Ăsta este obiectivul meu” a declarat Georgios Koutroubis pentru GSP.ro.

Citește și:

Cadoul lui Mircea Rednic pentru jucători după a doua victorie consecutivă

-->
Previous Cadoul lui Mircea Rednic pentru jucători după a doua victorie consecutivă
Next Mesajul lui Lupescu pentru Rednic: ”El era...”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *