--> -->

S-a găsit vinovatul la Dinamo:”Ar trebui să dea bani”


-->

Dinamo este într-o situație financiară foarte gravă după ce spaniolii aduși de Dorin Șerdean s-au dovedit o mare țeapă.

Jurnalistul Victor Ciutacu a explicat la GSP Live pe cine vede el vinovat.

„Niște spanioli sau șeici bogați care să aibă ca scop impunerea în fotbalul european nu vin să investească la Dinamo. Cumpără QPR sau Crystal Palace. Ca să vii la Dinamo să te țigănești pe câteva sute de mii de euro diferențe la datorii denotă faptul că nu te duce punga, că nu ai capacitate financiară și că vrei să dai un tun. Am văzut atâția țepari încât îi miros de la distanță.

Domnul Contra nu are nicio vină acum, ba mai are de luat și vreo 300.000 de euro? Păi Contra ar trebui să dea bani la Dinamo pentru daunele pe care le-a pricinuit clubului. În primul rând, oamenii ăștia au venit cu el de parcă ar fi fost câinele de pe steag. Erau oamenii pe care i-a recomandat nu știu ce mare președinte de la Getafe (n.r. – Melero Marin).

Acum degeaba se dă Contra rănit în dragoste, neplătit și înșelat. Nu era treaba lui Contra să le ceară un audit, însă dacă mă întrebi pe mine, el i-a căutat și tot el i-a găsit pe minunații ăștia din Spania. Intenția a fost să preia clubul împreună. Poate Cosmin a avut gânduri bune, dar a fost un rateu grandios. Nu cred în general în sinceritățile aparent spontane ale domnului Contra”, a declarat Ciutacu la GSP Live.

Citește și:

Dario Bonneti, la Săftica. Motivul vizitei și rolul său la Dinamo

-->
Previous Dario Bonneti, la Săftica. Motivul vizitei și rolul său la Dinamo
Next Intră bani pentru Dinamo. Mutare importantă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.