S-a găsit cauza dezastrului de la Dinamo: ”Asta se întâmplă”


Dinamo trece printr-o perioadă extrem de grea și parcă nimeni și nimic nu o mai ajută să iasă din ea. Meciul cu Viitorul a însemnat a cincea înfrângere consecutivă, locul 15 și cinci puncte acumulate în întregul sezon în clasament. Și aproape vine iarna.

Situația este și mai grea din punct de vedere financiar, unde banii promiși întârzie să apară și cine știe dacă vor apărea vreodată în conturile clubului. Florin Prunea a analizat la rece situația de la Dinamo.

”E clar că sunt probleme și că se răsfrâng asupra echipei. E un cumul de factori, o conjunctură total nefavorabilă. Sunt probleme mari la nivel de club. Aceleași probleme, totul ascuns, nimeni nu știe absolut nimic. Aceleași probleme care sunt de foarte mult timp, nu s-a schimbat nimic.

Aceste lucruri care nu se fac la vedere îi fac rău clubului. Aștept mai multă transparență din partea tuturor, și a celor care i-au adus pe spanioli, că nu au venit de capul lor aici.

Poate lucrurile se vor îndrepta, acționarul a spus că în cel mai scurt timp va plăti salariile jucătorilor. Noi vorbim de un buget de câștigarea campionatului, dacă luăm salariile plecând de la portari. Eu nu știu cât de buni sunt față de ce portari a avut Dinamo sezonul trecut – Piscitelli și Straton.

S-au făcut greșeli foarte mari, cred că a fost pe prietenie și mai puțin pe valoare. Cred că totul s-a făcut la Dinamo pe prietenii, nu pe valoare. Am impresia că sunt niște oameni care nu au ce să caute pe acolo

Jucătorii nu au nicio vină. Bugetul de salarii anual este de 5-6 milioane de euro, de Champions League în opinia mea. Am impresia că sunt jucători care câștigă și 30.000 de euro pe lună. Nu știu cum au făcut contractele astea. Ce se va întâmpla după asta, dacă salariile nu vor fi plătite? Jucătorii străini își fac imediat bagajele și pleacă. FIFA le dă drept de joc provizoriu și te trezești peste 1-2 ani cu litigii de milioane de euro pe care trebuie să le plătești, iar lucrurile se complică

Nu cred că în foarte scurt timp se poate ajunge la faliment. Dinamo are un capital important de imagine, suporterii care nu sunt de neglijat. Dinamo este un nume, cred că până la urmă se va găsi cineva să investească la clubul ăsta, poate va scăpa de blestemul patronului care iau un club și zic că e moșia lor.

Mă refer și la cei din trecut, nu au educația să ia un club de talia lui Dinamo. Nu te joci cu viața unui club ca Dinamo. L-am văzut pe unul că «nu mai vreau Dinamo, o dau pe un leu». Păi bă, e moșia lui maică-ta, ți-a lăsat-o moștenire? Să te joci cu soarta unui club ca Dinamo… e posibil așa ceva?”, a afirmat Florin Prunea la GSP.

Citește și:

Sorescu a vorbit despre problemele de la Dinamo: ”E singurul care e alături de noi”

Previous Sorescu a vorbit despre problemele de la Dinamo: ”E singurul care e alături de noi”
Next Cosmin Contra a pierdut vestiarul. Ce-i deranjează pe jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *